Lideri globali pe scena Inspiro, un eveniment marca Progresiv

Lideri globali pe scena Inspiro, un eveniment marca Progresiv

Progresiv – cea mai importanta revista dedicata comerciantilor din Romania - va invita si anul acesta la Inspiro, evenimentul de leadership al industriei de retail si FMCG.

Inspiro este un eveniment de o zi care se adreseaza oamenilor care vor sa isi lase amprenta asupra locului de munca, a colegilor si a societatii in care traiesc, celor carora le pasa, vor sa se dezvolte si sa se lase inspirati.

Asadar, marti 28 aprilie ii invitam la hotel Radisson Blu din Bucuresti pe toti cei interesati de dezvoltarea personala pentru o noua intalnire cu lideri din FMCG, antreprenori curajosi si speakeri motivationali.

Invitatul special al acestei editii este John Pepper, fost CEO Global al Procter & Gamble Company. Domnul Pepper si-a petrecut 40 de ani din cariera sa in diverse pozitii in cadrul Procter & Gamble, unul dintre cei mai mari jucatori la nivel global din industria bunurilor de larg consum.

John Pepper este prezent in Romania cu sustinerea companiei Wave Division.

Alti speakeri care au confirmat prezenta la aceasta editie Inspiro, sunt:

Angela Cretu (Group Vice-President Avon Turkey, Africa & Middle East) 
"Dilema fiecarei zile"

In ianuarie 2009, la numai 34 de ani, Angela Cretu a primit invitatia de a se alatura echipei din sediul central al companiei aflat la New York, pe pozitia de Global Vice-President of Business Model Innovation, devenind cel mai tanar vice-presedinte din istoria companiei.

Mihai Ghyka (Consultant de business, Dalprincipe Consulting) 
"Ce lasam mostenire"

Mihai Ghyka este cunoscut atat ca fiind descendentul familiei de domnitori moldoveni Ghyka, precum si ca fiind unul dintre cei mai apreciati manageri si consultanti comerciali din Romania. A activat in doua multinationale, ocupand rolul de Chief Commercial Officer la Vodafone si de doua ori cel de CEO la Bergenbier.

Luchi Georgescu (Presedinte si Fondator Vincon Romania & Meda Prod) 
"O nebunie frumoasa"

Luchi Georgescu este una dintre putinele femei manager care au reusit sa se impuna in industria bunurilor de larg consum din Romania. In 1999 a preluat Vincon Vrancea si in anul 2000 Meda Prod. De asemenea, detine Venus Holiday (Complex Hotelier Melodia si Hotel Favorit din statiunea Venus), si firma de constructii Medcons Instal. Luchi Georgescu este pasionata de oameni si dependenta de provocari.

Laurentiu Banescu & Alexandru Geamanu (Antreprenori & Co-fondatori al micro-berariei Zaganu)
"A fi sau a nu fi... antreprenor"

Laurentiu are peste 10 ani de experienta in pozitii de management in Vanzari si Marketing, in companii multinationale cum ar fi Coca-Cola, Carlsberg, Red Bull sau Henkel. Alexandru Geamanu este cealalta jumatate din proiectul micro-berariei Zaganu. El are o experienta de 13 ani in departamente de BTL ale unor importante agentii de publicitate.

Lista completa a speakerilor si mai multe detalii despre Inspiro pot fi gasite pe site-ul evenimentului.

Inspiro se doreste a fi si un instrument de motivare a angajatilor cu potential din companii sau de recompensare a angajatilor foarte performanti! Organizatorul ofera discount pentru inscrierea mai multor persoane din aceeasi companie!

Evenimentul este sustinut de Orkla Foods Romania, Zuzu, Agricola, HL Display, Toyota, International Bloemen si Zitec in calitate de sponsori si de partenerii media Forbes, rappel des titres, Cariere, Blitz TV, IQads si Manager Express.

Partener academic este The University of Sheffield.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Zitec

Lider pe piata IT & Digital Marketing din Romania, cu birouri in Bucuresti si Brasov, Zitec este specializata in dezvoltarea de solutii de afaceri, servicii si produse tehnologice personalizate, precum si... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related