Romania are potentialul de a iesi din categoria "inovatorilor modesti"

Romania are potentialul de a iesi din categoria "inovatorilor modesti"

Innovation Summit, evenimentul dedicat in exclusivitate inovatiei in business, va avea loc pe 26 Mai la Radisson Blu Bucharest. Ajuns la cea de-a treia editie, evenimentul continua promovarea potentialului neexploatat in materie de inovatie atat al Romaniei cat si al regiunii CEE.

In contextul in care Romania este privita ca fiind un "inovator modest", avand o performanta in materie de inovare semnificativ mai scazuta decat media UE, se resimte puternic nevoia cresterii sustinute a numarului de companii si intreprinderi inovatoare care sa activeze pe piata romaneasca. Aceeasi tendinta se manifesta si in alte tari din regiune. Asadar, Innovation Summit militeaza pentru implementarea unei culturi a inovatiei la nivelul tuturor organizatilor din CEE.

"Diversitatea unghiurilor din care este abordata inovatia, calibrul speakerilor, aplicabilitatea practica a conceptelor si exclusivitatea audientei, sunt argumentele principale ale faptului ca Innovation Summit este locul ideal pentru liderii vizionari care inteleg ca inovatia este un proces continuu, necesar si indispensabil oricarei afaceri" a declarat Cristian Hossu, (initiatorul summit-ului).

Anul acesta, evenimentul are o structura noua, rezultata in urma fuziunii celor doua directii principale pe care au fost construite editiile anterioare si anume Think, partea teoretia si strategica a evenimentului si Make - partea de notiuni aplicate. Mixul de sesiuni teoretice si practice, va permite participantilor sa dobandeasca atat notiuni strategice, cat si instrumente si tehnici menite sa ii ajute in dezvoltarea unei culturi inovative in cadrul companiilor pe care le conduc sau in care activeaza.

Speakerii vor sustine prezentari inspirationale si interactive pentru a crea o perspectiva cat mai cuprinzatoare asupra modului in care inovatia poate fi abordata pentru a reinventa sau a da mai multa forta businessului. In cadrul evenimentului, sesiunile vor aborda o arie complexa de teme privind inovarea si schimbarea strategiei, a culturii organizationale, noi metode si tehnici de gandire care ajuta la dezvoltarea creativitatii in organizatii, colaborarea, precum si mentinerea spiritului competitiv si rezolvarea problemelor in cadrul unui mediu inovativ.

Agenda completa a evenimentului poate fi accesata aici.

Dincolo de conferinta, conceptul evenimentului este completat de o expozitie de elemente de inovatie din design, arta vizuala si tehnologie ce le permite participantilor sa acceseze o experienta inovativa completa, atat cognitiv cat si sensorial.

Accesul la eveniment se face pe baza de inscrieri online, iar optiunea early bird este activa pana pe 23 aprilie.

Evenimentul Innovation Summit 2015 este sustinut in calitatea de sponsor de Cez Vanzare.

Partenerii media ai evenimentului sunt:, Wall-Street.ro, HotNews.ro, Cariere Online, Doingbusiness.ro , Progresiv, Romania-insider.ro, si IQads.

Innovation Summit este un eveniment concept aflat sub semnatura Universum Events – companie construita in jurul conceptului de event architecture. Universum Events este si organizatorul "Internet & Mobile World" cel mai mare eveniment de tehnologie digitala din Romania.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


UNIVERSUM Events

UNIVERSUM Events este unul dintre cei mai mari organizatori de evenimente din Romania. Experienta de peste 10 in organizarea de evenimente complexe, compania este construita in jurul conceptului de "arhitectura de... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related