Vinurile Vincon Romania, premiate la cea de-a 22-a editie a Concursului International de Vinuri Vinitaly din Verona

Vinurile Vincon Romania, premiate la cea de-a 22-a editie a Concursului International de Vinuri Vinitaly din Verona

Desfasurat la Verona in perioada 12 – 17 aprilie, cel mai mare concurs de vinuri din lume, Vinitaly, a adus in portofoliul Vincon Romania „Diploma di Gran Menzione” pentru cinci vinuri si Premiul Special "Vinitaly Natione 2015".

Cele cinci vinuri recompensate cu "Diploma di Gran Menzione" sunt:
- Feteasca Regala 2014 Husi
- Rose 2014 Husi (Rose Far Niente)
- Busuioaca de Bohotin 2014 Husi
- Tamaioasa Romaneasca 2008 Ambrosio
- Tamaioasa Romaneasca 1996 Pietroasa

De asemenea, Premiul Special "Vinitaly Natione 2015", cu care a fost recompensata compania Vincon Romania, a mai fost acordat producatorilor Der Winzerkeller – Sommerach (Germania) si Casale del Giglio Azienda Agricola – Le Ferriere (Italia).

"Vinitaly Natione 2015" se atribuie producatorului din fiecare tara care reuseste sa obtina cel mai mare punctaj calculat ca suma a celor mai ridicate punctaje la trei vinuri recompensate cu "Diploma di Gran Menzione", cu conditia inscrierii a minimum zece vinuri in concurs.

In cadrul competitiei din acest an au fost inscrise aproximativ 3.000 de vinuri, din 32 de tari, Suedia, Japonia si Taiwan participand pentru prima data.

Un numar de 105 experti a degustat toate probele de vin inscrise, iar in final au fost medaliate doar 75 de vinuri.

"Rezultatele de anul acesta de la Vinitaly confirma eforturile echipei de oenologi de la Vincon – dl. George Costache, alaturi de Ing. Perjaru Claudia, Ing. Irimia Ciprian, Ing. Caciula Diana, Ing. Cogalniceanu Constantin, cat si Nicu Mateescu, Director Vinificatie. In plus, la mai putin de o luna de la lansarea gamei premium de vinuri Rose Far Niente, suntem incantati sa adaugam o a doua medalie, «Diploma di Grand Menzione», alaturi de Medalia de Aur de la Vinvest, pentru soiul Rose 2014 Husi", declara Simona Hancu (Marketing Director Vincon Romania).

Concursul International de Vinuri Vinitaly este cea mai exigenta competitie de acest gen din lume, care se organizeaza in fiecare an in Verona. In cadrul sau se acorda cel mai mic numar de medalii dintre toate competitiile internationale de profil. Rezultatele complete ale editiei din acest an pot fi vizualizate aici.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related