Delicatesele Paul pot fi comandate acum prin noul serviciu de catering

Delicatesele Paul pot fi comandate acum prin noul serviciu de catering

Lantul de brutarii Paul lanseaza serviciul de catering, pentru a raspunde nevoii crescute a clientilor de a comanda, pentru diferite ocazii, platouri cu gustari delicioase, usoare si variate.

Prin intermediul noului serviciu, Paul Romania pune la dispozitia clientilor optiunea de a personaliza comenzile de produse in diverse combinatii, care vor da savoare intalnirilor importante de la birou sau evenimentelor speciale.

Clientii care opteaza pentru serviciul de catering al brutariilor Paul pot alege dintr-o gama diversificata de platouri cu produse dulci sau sarate, in varianta mini.

Din dorinta de a satisface chiar si cele mai exigente gusturi, platourile Paul din Collection Salee contin produse precum: mini sandwich-uri, mini quiches si croissante sarate, mini tartines, mini feuillettes (produse din foietaj) si mini tarte sarate, iar platourile din Collection Sucree contin produse de mini viennoiserie (mini croissante dulci), mini tartelettes (mini tarte cu fructe), mini eclairs, mini macarons si mini entremets (mini prajituri).

"Prin lansarea serviciului de catering am raspuns unei nevoi exprimate tot mai des de clientii nostri. Adesea, personalul din brutariile Paul era intrebat daca putem oferi si servicii de catering. Am decis sa venim in intampinarea lor cu acest serviciu, din dorinta de a fi cat mai aproape de ei, in momentele cu adevarat importante si speciale. Am pus la punct un sistem eficient din punct de vedere logistic, totul pentru ca fanii Paul sa se poata delecta la evenimentele de la birou sau la cele de familie cu bunatatile cu care i-am obisnuit pana acum in brutarii", spune Monica Eftimie (Chief Marketing Officer, Paul Romania).

Clientii care doresc sa comande produsele Paul prin serviciul de catering trebuie sa plaseze comanda cu 24 de ore in avans, fie la numarul de telefon 0758 088 848, fie la adresa de email dedicata [email protected] sau folosind TAB-ul special creat pentru catering de pe pagina de Facebook Paul Romania.

Dupa plasarea comenzii, clientul va fi contactat de catre un reprezentant Paul pentru confirmare, dar si pentru stabilirea detaliilor referitoare la momentul livrarii. Serviciul de catering este disponibil doar in Bucuresti.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related