Reteaua de sanatate Regina Maria deschide a doua clinica in Constanta: Policlinica pentru Copii Delfinariu

Reteaua de sanatate Regina Maria deschide a doua clinica in Constanta: Policlinica pentru Copii Delfinariu

Reteaua de sanatate Regina Maria isi continua dezvoltarea la nivel national prin deschiderea celei de-a doua clinici din Constanta, cu o investitie totala de 300.000 de euro, ajungand astfel la 22 de locatii proprii in tara.

Policlinica pentru Copii Delfinariu ofera servicii medicale de pediatrie 24 de ore pe zi, sapte zile pe saptamana, fiind singura unitate medicala de acest gen din regiune. Policlinica este dotata cu echipamente de ultima generatie si va oferi pacientilor constanteni si din zonele limitrofe servicii medicale pentru 17 specialitati, dar si analize de laborator.

Noua policlinica a Retelei de sanatate Regina Maria se intinde pe o suprafata de 600 de mp, pe doua etaje, si se afla intr-un punct central, pe Bulevardul Mamaia nr. 208 (langa Delfinariu).

Principala noutate pe care o aduce este reprezentata de serviciile de pediatrie, acordate in regim 24 /7, fiind singura unitate medicala din regiune cu servicii de pediatrie nonstop.

In plus, in noua policlinica se vor face investigatii pediatrice mai complexe, precum ecografii, aerosoli si pulsoximetrie (o metoda non-invaziva, care permite monitorizarea oxigenarii hemoglobinei unui pacient), iar cazurile vor fi abordate de o echipa interdisciplinara de medici.

"Suntem permanent atenti la nevoile pacientilor nostri, iar prin aceasta noua policlinica urmarim sa raspundem unei nevoi insuficient acoperite in Constanta si in toata regiunea Dobrogei: permanenta pe partea de servicii de pediatrie, plus abordarea interdisciplinara, atunci cand este cazul. Cand vine vorba de sanatatea pacientilor nostri, si in mod particular de copii, nu exista loc de compromisuri. De aceea, medicii nostri vor fi acolo nonstop, pentru a le oferi servicii integrate micutilor nostri pacienti", a declarat Fady Chreih (Director General Reteaua de Sanatate Regina Maria).

Policlinica pentru Copii Delfinariu dispune de o echipa de 45 de cadre medicale, din care 27 de medici, 10 cabinete medicale si un laborator propriu de analize, dotate dupa cele mai inalte standarde.

Echipa medicala, formata din specialisti de top, va acorda ingrijiri medicale, consultatii si solutii de tratament pentru 17 specialitati medicale: alergologie, homeopatie, boli de nutritie si diabet, ecografie, hematologie, endocrinologie, dermatologie, chirurgie pediatrica, medicina de familie, medicina interna, obstetrica-ginecologie (cu investigatii imagistice 4D, colposcopie), oncologie, ORL, pediatrie, psihiatrie si neurologie copii, psihologie clinica si gastroenterologie copii.

In laboratorul de analize, capabil sa deserveasca si pacientii din regiunea Dobrogei, se vor putea efectua teste de alergologie (PRICK TEST si PATCH TEST), anatomie patologica, biochimie, biologie moleculara, citologie, hematologie si microbiologie.

 

Planuri de extindere in alte orase din tara

Dupa inaugurarea de la Constanta, Reteaua de sanatate REGINA MARIA are in plan si alte deschideri in orasele mari care pot sustine investitii semnificative in zona medicala. REGINA MARIA a incheiat exercitiul financiar 2014 cu cel mai bun rezultat din istoria companiei.

Operatorul de servicii medicale private a inregistrat afaceri in crestere cu 19% fata de 2013, pana la 55 de milioane de euro, avand un avans semnificativ fata de piata de profil, care a inregistrat o ascensiune de doar 9-10%. La nivelul anului 2014, compania a inregistrat o crestere de peste 22% a numarului total de pacienti, atingand pragul de 1,1 milioane la finele anului.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related