Chloë Thomas, inclusa in Top 10 comentatori de eCommerce din lume, si-a confirmat prezenta la TeCOMM

Chloë Thomas, inclusa in Top 10 comentatori de eCommerce din lume, si-a confirmat prezenta la TeCOMM

In eCommerce, drumul real spre succes este acela de a intelege in totalitate clientul.

Multe lucruri se schimba si multe raman la fel in eCommerce. Succesul in acest domeniu vine din a sti cum sa te adaptezi la noutati. Ce oportunitati ar trebui sa fie luate in considerare acum pentru a duce la cresterea afacerii din eCommerce in 2016 si in viitor?

Chloe Thomas (UK), specialist international in comert online, inclusa in Top 10 comentatori de eCommerce din lume de catre Power Retail (Australia) va fi prezenta ca si speaker in cadrul TeCOMM – Conferinta de eCommerce din 21-22 octombrie 2015, Cluj-Napoca.

"Fiecare business are propriul sau punct al succesului in eCommerce si cred ca ar trebui sa includa (minim) cifra de afaceri, profitul si cat de fericit esti tu, cat de fericita este echipa ta", afirma Chloe Thomas, cea care a scris cartea eCommerce MasterPlan 1.8: Cei 3 pasi pentru vanzari online de succes, alaturi de alte carti destinate eCommerce-ului, gazda a eCommerce MasterPlan Podcast si consultant pentru nenumarate afaceri de tipul eCommerce, din intreaga lume.

Chloe este totodata si jurat in cadrul Direct Commerce Association’s ECMOD Awards (UK), iar printre realizarile sale se numara peste 10 ani in eCommerce, atat ca si client, cat si in calitate de consultant.

In prezentarea sa din cadrul TeCOMM, Chloe va vorbi despre “The most powerful opportunities for building eCommerce success in 2016”, oportunitatile pe care persoanele care activeaza in domeniul eCommerce ar trebui sa le ia in considerare acum pentru a duce la cresterea afacerii in 2016 si in viitor. Chloe va accentua atat importanta strategiilor care sa te mentina in fata competitiei, cat si oportunitatile tactice care sa imbunatateasca performantele de marketing.

"Asadar ar trebui sa cautam sa intelegem procesul de cumparare online al clietilor nostri prin intermediul afacerii noastre, si apoi sa gasim cea mai potrivita modalitate de a consolida acest proces, cat si profiturile noastre. Subiectele discutate vor include: castigarea de noi clienti, pastrarea clientilor existenti, dar si progresele tehnologice".

Pe 21 si 22 octombrie va avea loc cea de-a cincea editie TeCOMM eCommerce Conference&Expo Cluj-Napoca, una dintre cele mai importante evenimente de eCommerce din Europa de Est. La aceasta editie vor fi prezenti specialisti nationali si internationali, printre care se numara reprezentanti ai unor branduri importante precum IKEA, Altex, Google, Bitdefender, Digital Annexe, Paravion, BestKids etc.

Conferinta este adresata oamenilor de afaceri care detin magazine online sau isi doresc un start-up pe acest domeniu, specialistilor de marketing implicati in activitatea de online a business-urilor, specialisti/consultanti in ecommerce, design/usability, promovare online si SEO, furnizori de servicii de ePayment, hosting, telecom, servicii financiare si de curierat.

Inscrierile la TeCOMM Cluj-Napoca se fac pe cluj.tecomm.ro unde se va actualiza constant lista speakerilor si a agendei.

TeCOMM is Powered by Urgent Cargus.
Gold Sponsors: Mastercard si FAN Courier.
Recommended payment processor: mobilPay
Sponsors: ProfitShare, Conectoo, MxHost, Mediatic, WensTravel.

Libero Events este agentia de evenimente si PR, B2B si B2C, sub semnatura careia au loc conferinte si workshop-uri: The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture, Software Architecture Day, Digital Travel Forum, Cluj Sales Conference, Signal Connect, dar si targul Touristica.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oameni

Subiecte

SectiuneBranded


Related