Samsung a lansat aplicatia mobila Big Day Today powered by Galaxy S6 edge+

Samsung a lansat aplicatia mobila Big Day Today powered by Galaxy S6 edge+

Samsung Electronics Romania a lansat, astazi, aplicatia Big Day Today powered by Galxy S6 edge+. Disponibila pentru smartphone-urile cu sistem de operare Android, aplicatia le ofera utilizatorilor cate o provocare noua in fiecare zi, timp de 30 de zile, pentru un nou stil de viata. La finalul celor 30 de zile, utilizatorii care au parcurs toate provocarile pot castiga un smartphone Galaxy S6 edge+.

Campania Big Day Today isi propune sa le ofere utilizatorilor noi provocari pentru a-si defini stilul de viata care sa ii reprezinte, sa isi depaseasca limitele si sa isi atinga maximul de performanta. In plus, Samsung le-a pregatit premii celor care, pe durata celor 30 de zile, reusesc sa rezolve provocarile. Castigatorii vor fi anuntati pe pagina de Facebook Samsung Mobile Romania, pe 8 octombrie.

„La inceputul acestui an, am lansat platforma Lifestyle Designer, prin care ne-am propus sa inspiram consumatorii in continua transformare a stilului lor de viata prin intermediul tehnologiei de top. De aceea, astazi, odata cu aplicatia Big Day Today powered by Galaxy S6 edge+ ne dorim sa ii incurajampe acestia sa ceara mai mult de la ei insisi si de la dispozitivul mobil pe care il folosesc”, a declarat Roxana Grigorean (Public Relations Manager, Samsung Electronics Romania).

Provocarile pe care utilizatorii le primesc in fiecare zi aduc un plus de stil, performanta, miscare si divertisment. Galaxy S6 edge+ este creat din sticla si metal, continuand linia de design unica si inovatoare a lui Galaxy S6.

Galaxy S6 edge+ le aduce utilizatorilor un plus de performanta, datorita specificatilor tehnice avansate care faciliteaza multi-tasking-ul si accesarea rapida a informatiei. In plus, Galaxy S6 edge+ are o baterie de 3,000 mAh care se incarca in 90 de minute prin cablu si in 120 de minute cu cel mai nou dispozitiv de incarcare wireless Samsung.

De asemenea, camera ofera noi experiente in materie de inregistrare video, datorita stabilizatorului optic, optiunilor creative de editare si sharing si posibilitatii de livestreaming pe YouTube direct din camera telefonului mobil, pentru mai mult divertisment.

Provocarile disponibile in aplicatie au fost dezvoltate in colaborare cu specialisti reprezentativi in aceste domenii. Astfel, pentru provocarile din categoria health & fitness, Samsung a colaborat cu Cori Gramescu (antrenor de fitness si nutritionist) pentru cele de la design cu Dana Rogoz (actrita si fashion blogger), provocarile legate de performanta au fost realizate cu ajutorul lui Cristian Onetiu, trainer si antreprenor, iar cele multimedia au fost create in colaborare cu Vlad Ilicevici (CEO Anim’est Romania).

"Ne bucuram sa aducem Galaxy S6 edge+ pe piata locala intr-un timp atat de scurt de la lansarea internationala. Utilizatorii au posibilitatea de a achizitiona cel mai nou flagship Samsung de la partenerii oficiali si de la operatorii telecom din tara si se pot bucura, astfel, de noi experiente" a declarat Cristian Cojocaru (Head of IM Division, Samsung Electronics Romania).

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related