Samsung Galaxy S21 Ultra: Experiența supremă pe un smartphone conceput pentru a fi epic

Samsung Galaxy S21 Ultra: Experiența supremă pe un smartphone conceput pentru a fi epic

Galaxy S21 Ultra oferă cel mai avansat și inteligent sistem de camere, cel mai luminos și mai inteligent display folosit vreodată pe un Galaxy și cea mai bună performanță Galaxy pe un smartphone.

Samsung Electronics a prezentat Galaxy S21 Ultra, un smartphone premium care împinge granițele a ceea ce poate un smartphone să facă. Galaxy S21 Ultra vine echipat cu cel mai avansat sistem de camere și cu cel mai inteligent și luminos display produs vreodată de Samsung. Productivitatea și creativitatea vor cunoaște noi dimensiuni cu ajutorul S Pen-ului, care vine pe seria Galaxy S pentru prima dată[1].

Galaxy S21 Ultra este un alt exemplu care demonstrează angajamentul Samsung pentru inovații semnificative, care îmbunătățesc viața oamenilor și care îi încurajează să își exprime adevărata personalitate. Ținând cont de cât de indispensabilă a devenit tehnologia pentru noi în ultima perioadă, am vrut să facem un salt înainte și să depășim limitele a ceea ce un smartphone poate să facă”, a declarat TM Roh, președinte și Head of Mobile Communication Business, Samsung Electronics.

 

Galaxy S21 Ultra este cel mai nou capitol în istoria Galaxy, marcând cei peste 10 ani în care Samsung a oferit experiențe mobile cu adevărat unice. Telefonul este conceput pentru utilizatorii care vor să aibă parte de ultimele noutăți din tehnologie, care vor să fie tot timpul în contact cu oameni și cu lucrurile care contează cel mai mult pentru ei.

 

Inovație incredibilă, design excepțional

Seria Galaxy S21 are un design care o diferențiază de alte smartphone-uri. Vine cu un nou ansamblu de camere (Contour Cut Camera) care se integrează perfect în spatele de metal al telefoanelor, oferind un design frumos, estetic. Galaxy S21 Ultra este disponibil în culorile Phantom Black și Phantom Silver și are un finisaj mat, care îi oferă un design premium. Galaxy S21 Ultra oferă o durabilitate îmbunătățită datorită Corning® Gorilla® Glass Victus™, cea mai dură sticlă de până acum.

Galaxy S21 Ultra este cel mai mare membru al seriei Galaxy S21, ce vine cu un ecran AMOLED Dynamic 2X de 6,8 inci[2]. Este cel mai inteligent display creat de Samsung. Pentru prima dată, utilizatorii nu mai trebuie să decidă dintre o rată de împrospătare de 120Hz și un display Quad HD +  — pe S21 Ultra, le puteți alege pe ambele. Rata de reîmprospătare a ecranului se ajustează la tipul de conținut pe care îl vizionați, de la 10Hz la 120Hz, permițându-vă să vă bucurați de cea mai bună calitate a imaginii, dar echilibrând consumul de energie al bateriei. Comparativ cu Galaxy S20, S21 Ultra oferă o imagine cu 25% mai strălucitoare la o lumină maximă de 1.500 niți, cea mai strălucitoare[3] de pe un smartphone Galaxy. Cu un raport de contrast îmbunătățit cu 50%[4], acesta oferă imagini clare, captivante, chiar și atunci când vă aflați în exterior. Similar cu Galaxy S21 și S21 +, Galaxy S21 Ultra vine cu protecția Comfort Shield[5], pentru a reduce oboseala ochilor.

 

Cea mai bună experiență a camerei foto oferită de Samsung

Galaxy S21 Ultra oferă cel mai avansat sistem de camere, astfel încât să puteți face fotografii uimitoare, la aceeași calitate la care ați obține poze într-un studio, în diferite condiții de iluminare și setări, sau să puteți înregistra și edita videoclipuri cu ajutorul unor funcții alimentate de inteligența artificială.

Camera principală (ultra-wide, wide și dual telephoto) dispune de un senzor pro de 108MP îmbunătățit, cu care puteți face fotografii HDR de 12 biți, culorile fiind 64 de ori mai bogate și cu un interval dinamic ridicat, de trei ori mai puternic[6]. Pentru prima dată, pe un smartphone Galaxy, puteți fotografia 4K la 60 fps pe toate obiectivele, inclusiv pe cele patru camere din față și din spate, astfel încât să puteți schimba perspectiva, dar calitatea să rămână aceeași. În plus, cu opțiunea de fișier RAW de 12 biți[7], nu veți pierde niciun detaliu la editarea fotografiilor.

Când folosiți zoom-ul S21 Ultra, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la sacrificarea clarității. Galaxy S21 Ultra are zoom spațial de 100x, care este alimentat de primul sistem dual Telephoto de la Samsung – unul optic 3x și unul optic 10x, ambele dotate cu Dual Pixel (2PD) AF – astfel încât să puteți face fotografii chiar și când vă aflați departe de subiectul fotografiat.

Senzorul Bright Night îmbunătățit al Galaxy S21 Ultra este un pas important pe care Samsung îl face când vine vorba de fotografia în condiții de lumină slabă. Cu Night Mode îmbunătățit - reducerea zgomotului și tehnologia Nona-binning de 12 MP - puteți surprinde fotografii precum o cameră slab luminată sau un peisaj pe timp de noapte – rapid, la calitate excelentă.

 

Conexiune rapidă între dispozitive

Galaxy S21 Ultra continuă angajamentul Samsung de a oferi tehnologie de ultimă oră, precum Ultra-wideband (UWB) și introduce noi capabilități de conectivitate care vor transforma modul în care interacționați cu device-urile.

Utilizatorii Galaxy S21 Ultra vor ca experiența pe care o au cu un flagship să ducă creativitatea și productivitatea la nivelul următor. De aceea, pentru prima dată pe un smartphone din seria S, Samsung aduce experiența oferită de S Pen pe Galaxy S21 Ultra cu tehnologia Wacom[8]. De la desen, la luarea de notițe și până la editarea fotografiilor și semnarea documentelor, vă puteți bucura de experiența oferită de S Pen pe Galaxy S21 Ultra. Folosiți un S Pen existent de la Galaxy Note sau Galaxy Tab sau achiziționați un S Pen separat cu o carcasă compatibilă.

Pentru o conectivitate mai bună și mai rapidă, Galaxy S21 Ultra este unul dintre primele smartphone-uri care suportă Wi-Fi 6E[9]. Vă veți putea bucura de o lungime de bandă mai mare și o conexiune mai rapidă[10] de internet, astfel încât să puteți face streaming sau distribuiți conținut extem de rapid. Cu o latență ultra-scăzută 5G, S21 Ultra este construit pentru a oferi descărcare video rapidă, conferințe video și streaming fără întreruperi[11].

Datorită capabilităților Ultra-wideband (UWB) încorporate în Galaxy S21 Ultra și S21+, veți putea folosi Galaxy S21 pentru a debloca automat ușile mașinii compatibile, fără să fiți nevoiți să scoateți cheile[12]. Cu Galaxy S21 Ultra și Galaxy S21+ cu funcție UWB, puteți utiliza, de asemenea, AR finder, pentru a trimite mesaje virtuale care permit celorlalți utilizatori de smartphone-uri Galaxy să știe că aveți nevoie de ajutor pentru a căuta un articol pierdut[13].

Cu SmartThings pe Android Auto™[14], puteți utiliza și seria Galaxy S21 pentru a controla dispozitivele inteligente de acasă când vă aflați în mașină. Conectând Galaxy S21 la mașina compatibilă cu Android Auto, puteți aprinde luminile de pe verandă sau chiar crește temperatura termostatului înainte de a vă întoarce acasă, totul din mașină.

Și pentru că aveți nevoie de conexiuni neîntrerupte și de durată pe întregul ecosistem de dispozitive conectate, Galaxy S21 Ultra folosește tehnologia Dual Bluetooth® care vă ajută ca device-urile conectate, precum Galaxy Buds Pro[15], să consume mai puțină baterie cu o conexiune stabilă.

 

Performanță și protecție pe care te poți baza

Camerele inovatoare, display-ul și funcțiile de conectivitate ale Galaxy S21 Ultra sunt alimentate de cel mai avansat procesor care a fost introdus pe un dispozitiv Galaxy. Oferă viteză mai mare[16], calcul avansat și o eficiență energetică mai mare. Iar când bateria se descarcă, Galaxy S21 Ultra poate ajunge la o încărcare de 50%[17] în doar 30 de minute[18].

Ne bazăm pe smartphone-urile noastre mai mult ca oricând, motiv pentru care protejarea informațiilor sensibile este mai importantă ca niciodată. Galaxy S21 este securizat de Samsung Knox Vault, platforma proprie Samsung de securitate de nivel chipset (SoC). Prin adăugarea de memorie securizată, rezistentă la manipulare, la procesorul Samsung securizat, Samsung Knox Vault adaugă un nou nivel de protecție lui Galaxy S21.

Galaxy S21 introduce, de asemenea, un nou instrument pentru a vă proteja și monitoriza confidențialitatea. Puteți elimina în siguranță informațiile despre locație din fotografii înainte de a le distribui. Cu noua funcție Private Share de pe Galaxy S21, puteți controla, de asemenea, cine primește acces la conținutul trimis și pentru cât timp[19].

 

Samsung Care+

Pentru mai multă liniște, profitați la maximum de noul Galaxy S21 cu Samsung Care +. Asigurarea include, printre altele, o sesiune personală de configurare cu Samsung Care+, asistență dedicată 24/7 prin telefon sau chat, discount la reparații ale display-ului, precum și garanție extinsă[20] și acoperire în caz de daune accidentale[21]. Puteți achiziționa Samsung Care+ de samsung.com/ro/offer/samsung-care-plus/ [22].

 

Disponibilitate

Începând cu 22 ianuarie, Galaxy S21 Ultra va fi disponibil pe samsung.com/ro, precum și la magazinele partenere. Galaxy S21 Ultra va fi disponibil în următoarele variante:

  • Phantom Silver: 128GB cu 12GB RAM, 256GB cu 12GB RAM sau 512GB cu 16GB RAM
  • Phantom Black: 128GB cu 12GB RAM, 256GB cu 12GB RAM sau 512GB cu 16GB RAM

Între 14 și 28 ianuarie, utilizatorii pot precomanda noul Galaxy S21 Ultra și vor primi căștile Galaxy Buds Pro cadou. Cei care comandă Galaxy S21+ și Galaxy S21 vor primi căștile Galaxy Buds Live. Toți cei care comandă orice smartphone din seria Galaxy S21 vor primi si un Smart Tag cadou. Oferta va fi supusă unor termeni și condiții; mai multe detalii vor fi disponibile pe site.

Prețurile pornesc de la 849 euro pentru Galaxy S21, 1049 euro pentru Galaxy S21+ și 1249 euro pentru Galaxy S21 Ultra.

 

Specificații

*Toate funcționalitățile, caracteristicile, specificațiile și alte informații despre produs furnizate în acest document, inclusiv, dar fără a se limita la beneficiile, designul, prețurile, componentele, performanța, disponibilitatea și capacitățile produsului pot fi modificate fără notificare prealabilă.

[1] S Pen-ul se achiziționează separat
[2] Măsurătorile display-ului sunt diagonale, iar zona vizibilă reală este mai mică datorită colțurilor rotunjite și punch hole-ului camerei.
[3] Față de S20 Ultra.
[4] Față de S20 Ultra
[5] Eye Comfort Shield este „dezactivat” în mod implicit și trebuie activat în Setări. SGS, cea mai importantă companie de certificare din lume, a obținut certificarea display-ului seriei Galaxy S21 de protecție a ochilor pe baza capacității sale de a reduce drastic efectele nocive ale luminii albastre. Această certificare poate fi găsită pe www.sgs.com.
[6] Comparat cu Galaxy S20 Ultra
[7] Doar pe camera wide
[8] S Pen-ul se achiziționează separat
[9] E necesar un router Wi-Fi6
[10] Versus Wi-Fi6
[11] Vitezele 5G pot varia și necesită o rețea optimă și conexiune (factorii includ frecvența, lățimea de bandă, congestia); consultați operatorul pentru disponibilitate.
[12] Compatibil cu anumite modele de mașini in 2020
[13] AR finder funcționează între device-uri care suporta tehnologie ultra-wideband (UWB). Ultra-wideband este suportată de Galaxy S21 Ultra, Galaxy S21+, Galaxy Note20 Ultra și Galaxy Z Fold2
[14] Android Auto este marcă înregistrată Google LLC
[15] Vândute separate.
[16] Comparat cu Galaxy S20
[17] Incarcatorul nu este inclus; folositi dor incarcatoare și cabluri originale Samsung; nu folosiți incarcatoare și cabluri avariate; folosirea unui încarcator sau c--ablu incompatibil poate afecta device-ul
[18] Pe baza duratei de viață medie a bateriei în condiții tipice de utilizare. Performanța medie așteptată pe baza utilizării tipice. Durata reală de viață a bateriei depinde de factori precum rețeaua, caracteristicile selectate, frecvența apelurilor și vocea, datele și alte modele de utilizare a aplicațiilor. Rezultatele pot varia.
[19] Disponibil pe smartphone-urile Galaxy cu Android P sau sus. Descărcarea aplicației e necesare pentru a trimite/primi un Private Share link
[20] O garanție extinsă este un contract de service care acoperă reparațiile dincolo de garanția de bază. Se aplică limitări și excluderi. Vă rugăm să consultați termenii și condițiile pentru detalii complete.
[21] Maximum 3 daune accidentale cauzate pe o perioadă de 12 luni. Se aplică restricții suplimentare. Vă rugăm să consultați termenii și condițiile pentru detalii complete.
[22] Acoperirea Samsung Care+ poate varia în funcție de țară și model.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related