Samsung Galaxy S21 și Galaxy S21+ transformă fiecare zi într-una epică

Samsung Galaxy S21 și Galaxy S21+ transformă fiecare zi într-una epică

Cea mai nouă serie S de la Samsung permite partajarea și conectarea cu ușurință și dispune de o cameră foto și video de ultimă generație, un design nou și o capacitate de conectivitate mult simplificată.

Samsung Electronics Co., Ltd. a prezentat noile telefoane Galaxy S21 și Galaxy S21+, cele mai recente dispozitive de tip flagship, care le permit utilizatorilor să se exprime în felul lor unic. Conceput pentru vremurile actuale, Galaxy S21 este echipat cu inovații de ultimă generație, astfel încât utilizatorii să poată profita la maxim de fiecare moment. Noua serie de telefoane premium debutează cu un design iconic, care întoarce toate privirile, o cameră epică cu tehnologie pro-grade care-i va ajuta atât pe cei începători, cât și pe profesioniștii în domeniul fotografiei, și cel mai avansat procesor existent vreodată pe un dispozitiv Galaxy. Fiecare oferă conectivitatea, puterea și performanța pe care doar Samsung le poate furniza la capacitate maximă.

„Trăim într-o lume mobilă în primul rând și, pentru că sunt atât de mulți utilizatori care lucrează de la distanță și petrec mai mult timp acasă, am vrut să oferim o experiență a smartphone-ului care să răspundă cerințelor riguroase din zona de multimedia ce satisfac rutinele zilnice, în continuă schimbare. De asemenea, recunoaștem importanța opțiunii de alegere, mai ales acum, de aceea seria Galaxy S21 oferă libertatea de a alege cel mai bun dispozitiv pentru stilul și nevoile fiecăruia”, a spus TM Roh, President and Head of Mobile Communications Business, Samsung Electronics.

 

De peste un deceniu, seria Galaxy S a oferit experiențe mobile inovatoare, de top, tuturor utilizatorilor care văd în smartphone-ul lor un partener de încredere pentru exprimare, conexiune și divertisment. Noua serie Galaxy S21 se bazează pe această moștenire, oferind o experiență premium, consacrată deja, pentru a transforma orice zi într-una epică. Galaxy S21 va fi disponibil într-o varietate de modele, astfel încât utilizatorii să-l poată găsi pe cel mai potrivit stilului și nevoilor lor personale. Pentru utilizatorii care își doresc o experiență mobilă de vârf, cu inovații de cameră la nivel profesional și performanțe de top, la diferite prețuri, Galaxy S21 și Galaxy S21+ sunt cele mai potrivite opțiuni.

 

Design nou, ieșit din tipare

Cu un nou stil îndrăzneț, Galaxy S21 este creat în așa fel încât utilizatorii să se exprime așa cum își doresc. Galaxy S21 a fost conceput pentru cei care doresc un design ușor și un display[1] compact de 6,2 inci. Galaxy S21+ are un afișaj extins de 6,7 inci și o baterie mai mare, perfectă pentru adepții maratoanelor de gaming, dar și pentru binge-watchers[2], cei care nu vor să rateze nici un episod al serialului preferat.

Seria Galaxy S21 introduce un design nou, iconic, al camerei, Contour Cut, care se încadrează perfect în cadrul metalic al dispozitivului pentru o estetică elegantă, dar ieșită din convențional. S21 și S21+ vor fi disponibile într-o gamă de culori atrăgătoare, la care se adaugă o nouă nuanță reprezentativă seriei: Phantom Violet. Fiecare dispozitiv este marcat în partea posterioară de un finisaj luxos, care conferă un plus de rafinament.

Galaxy S21 prezintă un display AMOLED 2X Infinity-O dinamic inteligent, de tipul edge-to-edge, cu o rată de reîmprospătare adaptabilă de 120Hz pentru o navigare și o vizualizare[3] mult mai lină. Reglează automat rata de cadre în funcție de conținutul urmărit, indiferent dacă este vorba de social media sau seriale, filme, ori emisiuni TV. Display-ul, de asemenea, protejează  ochii. Pentru a ajuta la reducerea oboselii ochilor, noua funcție Eye Comfort Shield[4] reglează automat lumina albastră în funcție de ora din zi, de conținutul vizionat și de ora de culcare.

 

Transformă fiecare zi într-una epică

Galaxy S21 continuă moștenirea emblematică a camerei Samsung cu îmbunătățiri profesionale și inovații video compatibile oricărui nivel de abilitate în zona fotografiei, permițându-le utilizatorilor să obțină fotografia perfectă. Utilizatorii vor beneficia de cea mai bună experiență a camerei noilor dispozitive Galaxy S21 și Galaxy S21+, indiferent de subiectul abordat: prima întâlnire a cățelușului cu oglinda, serile de gaming până târziu, sau documentarea unor peisaje din vacanță. Utilizatorii trebuie doar să indice subiectul fotografiei și să-l lase pe noul Galaxy S21 să facă partea mai grea – astfel încât aceștia să poată surprinde momentul important la timp.

Funcția Snap îmbunătățită cu rezoluție 8K permite obținerea unor imagini clare a materialului video 8K realizat, astfel încât toate acțiunile live sau fotografiile statice să fie la calitatea dorită. Chiar și în condiții de mișcare rapidă sau accidentată, filmările vor fi netede cu ajutorul funcției video îmbunătățite Super Steady la 60 fps[5]. Noua funcție Director View permite vizualizarea, comutarea și selecția celei mai bune fotografii din galerie. Utilizatorii pot înregistra simultan videoclipuri cu camerele frontale și secundare pentru reacții în timp real cu ajutorul funcției Vlogger View și previzualiza, modifica unghiul, mări sau lărgi imaginea fără a pierde nicio acțiune cu funcția Live Thumbnails. Împreună cu noile Galaxy Buds Pro[6] de la Samsung, utilizatorii pot înregistra atât sunetele ambientale, cât și vocea acestora în același timp, folosind microfoanele multiple[7] ale căștilor. Asta înseamnă că Galaxy S21 poate fi așezat pe un trepied pe modul Video Pro, în timp ce Buds Pro pot fi utilizate pe post de microfon, astfel încât înregistrarea sunetului și a imaginilor să fie la o calitate foarte clară. Cu puterea tehnologiei AI, populara funcție Single Take[8] permite surprinderea unei varietăți de formate de fotografii și videoclipuri dintr-o singură atingere. Aceasta a fost îmbunătățită cu noi setări video pro-style, precum Highlight Video și Dynamic Slow-Mo, care permit focalizarea pe cea mai convingătoare acțiune în fotografii și în reels.

Camera pro-grade cu lentilă triplă alimentată prin tehnologia AI, încorporată pe dispozitivele Galaxy S21 și Galaxy S21+, este concepută pentru momentele în care utilizatorii își doresc să fie mai îndrăzneți, având un control mult mai creativ. Sistemul camerei evaluează în mod intuitiv caracteristicile mediului și se ajustează în mod automat. În modul Portret, camera alimentată prin tehnologia AI utilizează o analiză 3D îmbunătățită, care separă într-un mod mult mai precis subiectul de fundal. De asemenea, aduce noi opțiuni pentru iluminarea studioului virtual și efecte de fundal generate prin AI pentru a se asigura evidențierea subiectului în cadru. Acest mod funcționează și pentru selfie-uri. Pentru fotografii evazive îndepărtate, indiferent dacă utilizatorul se afla în mișcare sau nu, funcția Space Zoom îmbunătățită ajută la obținerea unor fotografii clare și constante. Noul Zoom Lock minimizează efectul de tremur și surprinde imagini mai clare cu un zoom de 30x pentru Galaxy S21 și Galaxy S21+, prin utilizarea tehnologiei AI pentru menținerea punctului focal în centrul cadrului. În plus, puterea de procesare îmbunătățită oferă imagini luminoase, chiar și pe întuneric.

 

Conectivitate și performanță

Samsung își ia angajamentul să ajute fiecare utilizator să fie conectat și să își păstreze datele în siguranță, în moduri mai convenabile și personalizate. Galaxy S21 oferă performanțe de ultimă generație și vă conectează perfect la ecosistemul Galaxy, pentru a vă oferi mai multă flexibilitate, indiferent de rutină, astfel încât să puteți face mai mult din ceea ce vă doriți.

Utilizatorii Galaxy sunt adepții unei experiențe puternice. Galaxy S21 are cel mai nou și avansat chipset de smartphone din seria Galaxy, ce oferă o viteză mai mare, eficiență[9] energetică și capacități de calcul avansate, pentru a sprijini conectivitatea 5G și AI[10]. Galaxy S21 conține toată puterea de care aveți nevoie pentru a procesa fotografii, a înregistra videoclipuri de 8K și pentru a vă bucura de un maraton de jocuri cloud sau a crea videoclipuri perfecte.

Ne bazăm pe smartphone-urile noastre mai mult ca oricând, motiv pentru care protejarea informațiilor confidențiale este mai importantă ca niciodată. Galaxy S21 este securizat de Samsung Knox Vault, platformă Samsung pentru securitate de nivel chipset (SoC). Prin adăugarea de memorie securizată, rezistentă la modificări, la procesorul nostru securizat, Samsung Knox Vault adaugă un nou nivel de protecție lui Galaxy S21.

Galaxy S21 introduce, de asemenea, un nou instrument pentru a vă proteja și monitoriza confidențialitatea. Puteți elimina în siguranță metadatele locației din fotografii înainte de a le distribui. Cu noua funcție[11] de Partajare Privată (Private Share) a Galaxy S21, puteți controla, de asemenea, cine primește acces la conținutul pe care îl trimiteți și cât timp este disponibil – toate acestea pentru a putea partaja conținut fără griji.

Galaxy S21 este conceput pentru a fi utilizat cu alte dispozitive Galaxy și cu SmartThings Find, un dispozitiv ce vă poate ajuta să localizați rapid și ușor produsele Galaxy compatibile, chiar și atunci când acestea sunt offline. Fie că ați lăsat dispozitivul în altă cameră, sub scaunul mașinii sau într-un oraș complet diferit, SmartThings Find vă va îndruma spre direcția corectă. Acum puteți localiza și lucruri fără conectivitate cu noul localizator Bluetooth - Samsung SmartTag[12] Bluetooth. Pur și simplu atașați un SmartTag la chei, o geantă sau chiar la zgarda animalului de companie și puteți utiliza SmartThings Find pentru a găsi un anumit device sau obiect, sau chiar animalul de companie.

 

Asigurare opțională Samsung Care+

Puteți să profitați la maximum de noul Galaxy S21 cu Samsung Care +. Asigurarea oferă, printre altele, o sesiune de configurare personală cu un asistent dedicat Samsung Care + Pro, disponibil 24/7 prin telefon sau chat, reparații de ecran, o garanție extinsă[13] și acoperire pentru daune accidentale[14]. Adăugați Samsung Care + la checkout. [15]

 

Disponibilitate locală

Începând cu 29 ianuarie 2021, Galaxy S21 și Galaxy S21 + vor fi disponibile comercial prin intermediul operatorilor și partenerilor Samsung din România, dar și pe site-ul oficial. Ambele dispozitive vor fi disponibile în următoarele culori:

  • Galaxy S21: Phantom Violet, Phantom Gray, Phantom Pink și Phantom White, în versiuni de 128GB și 256GB, cu 8GB RAM
  • Galaxy S21+: Phantom Violet, Phantom Silver și Phantom Black, în versiuni de 128GB și 256GB, cu 8GB RAM

Precomenzile pentru Galaxy S21 și Galaxy S21 + încep pe 14 ianuarie, la ora 18.20. Pe durata precomenzilor (între 14 și 28 ianuarie 2021), pentru fiecare precomandă de Galaxy S21 sau Galaxy S21+, clienții pot obține și caștile Galaxy Buds Live si Galaxy SmartTag  cadou, în limita stocurilor disponibile.

Prețurile pornesc de la 849 euro pentru Galaxy S21, 1049 euro pentru Galaxy S21+ și 1249 euro pentru Galaxy S21 Ultra.

* Toate funcționalitățile, caracteristicile, specificațiile și alte informații despre produs furnizate în acest document, inclusiv, dar fără a se limita la, beneficiile, designul, prețurile, componentele, performanța, disponibilitatea și capacitățile produsului pot fi modificate fără notificare în prealabil. 

[1] Măsurătorile display-ului s-au efectuat pe diagonală, iar zona vizibilă reală este mai mică datorită colțurilor rotunjite și a orificiului camerei.
[2] Măsurătorile display-ului s-au efectuat pe diagonală, iar zona vizibilă reală este mai mică datorită colțurilor rotunjite și a orificiului camerei.
[3] Comparativ cu ecranele de 60Hz.
[4] Eye Comfort Shield este „dezactivat” în mod implicit și trebuie activat din Setări. SGS, cea mai importantă companie de certificare din lume, a obținut certificarea display-ului seriei Galaxy S21 de siguranță a ochilor pe baza capacității sale de a reduce drastic efectele nocive ale luminii albastre. Această certificare poate fi găsită pe www.sgs.com.
[5] Videoclipul Super Steady este limitat la rezoluția 1080p.
[6] Vândut separat.
[7] Funcția este disponibilă pe smartphone-urile sau tabletele Galaxy cu One UI 3.1 sau o versiune ulterioară, care poate fi activată și dezactivată în setarea Bluetooth®. Necesită ca același cont Samsung să fie înregistrat pe dispozitive. Disponibilitatea funcției poate varia în funcție de aplicație.
[8] Single Take surprinde imagini și videoclipuri până la 15 secunde.
[9] Comparativ cu Galaxy S20.
[10] Necesită o conexiune de rețea 5G optimă, disponibilă pe anumite piețe. Verificați cu operatorul dvs. disponibilitatea și detaliile. Vitezele de descărcare și streaming pot varia în funcție de furnizorul de conținut, conexiunea la server și alți factori.
[11] Partajarea privată funcționează între smartphone-urile Galaxy cu Android P sau o versiune mai recentă. Descărcarea aplicației este necesară pentru a trimite / primi linkul de Partajare privată.
[12] Vândut separat.
[13] O garanție extinsă este un contract de service care acoperă reparațiile dincolo de garanția de bază. Se aplică limitări și excluderi. Vă rugăm să consultați termenii și condițiile pentru detalii complete de acoperire.
[14] Maximum 3 daune accidentale cauzate pe o perioadă de 12 luni. Se aplică restricții suplimentare. Vă rugăm să consultați termenii și condițiile pentru detalii complete de acoperire.
[15] Acoperirea Samsung Care+ poate varia în funcție de țară și model.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related