Fotograful internațional Rankin și artista Stefflon Don se parteneriază cu Samsung pentru o ședință foto unică, realizată exclusiv cu noul Galaxy S21 Ultra

Fotograful internațional Rankin și artista Stefflon Don se parteneriază cu Samsung pentru o ședință foto unică, realizată exclusiv cu noul Galaxy S21 Ultra

Rankin x Stefflon Don creează o colecție de portrete și de conținut cu mesaj social pentru a omagia generația care i-a inspirat.

Samsung Electronics Co. Ltd a prezentat o galerie de conținut realizată exclusiv cu noul Samsung Galaxy S21 Ultra, de către celebrul fotograf Rankin. În cadrul acestei experiențe, Samsung și Rankin au colaborat cu cunoscuta artistă rap și compozitoare britanică Stefflon Don. Astfel, ședința foto a reprezentat un omagiu adus femeilor reprezentative ale anilor 80 care i-au inspirat pe artiștii muzicali precum Stefflon Don, au transformat cultura și au deschis calea pentru o nouă generație de artiști vizionari.

Rankin și Stefflon Don au combinat spiritul anilor 80 și energia mediului social media din prezent pentru a regândi acele vremuri prin poze, cadre video și conținut pentru Instagram și TikTok. Culorile, stilul și estetica ședinței foto au fost transformate cu ajutorul obiectivelor camerei Samsung Galaxy S21 Ultra.

Fiind un dispozitiv care forțează limitele tehnologice ale unui smartphone, modelul Galaxy S21 Ultra le-a permis lui Rankin și Stefflon Don să exprime un nou nivel de creativitate și să-l împărtășească cu audiențele lor în social media. Acest mediu creează noi moduri de exprimare artistică, în care o întreagă generație de utilizatori de social media devine interesată de crearea de conținut, interacțiune și descoperirea unor noi experiențe de vizualizare pe smartphone-uri. Acest proiect i-a permis lui Rankin să acceseze acest trend folosind smartphone-ul Galaxy pentru a crea conținut revoluționar.

Rankin a declarat:

“Procesul meu creativ își are rădăcinile în explorarea noilor tehnici și metode de a crea conținut revoluționar. Lucrând cu Stefflon Don, Samsung și Galaxy S21 Ultra, am avut oportunitatea de a-mi canaliza un nou tip de creativitate, păstrându-mi în același timp ethosul. Făceam ceea ce iubesc, pe un smartphone – să creez, să fotografiez, să editez și să produc conținut social, într-un proiect care mi-a diversificat munca mai mult decât credeam că ar fi posibil. De asemenea, mă bucur că am putut spune poveștile unor legende ale anilor 80, care și-au exprimat personalitatea și care continuă să inspire tânăra generație de azi.”

 

Stefflon Don a declarat:

”Artiștii anilor 80 au deschis drumul pentru muzicieni ca mine. A fost o oportunitate fantastică să lucrez cu Samsung și Rankin pentru a aduce un omagiu stilului și energiei acestor personaje.”

 

Folosind camera avansată a lui Galaxy S21 Ultra și funcționalitatea 8K Video Snap, Rankin a reușit să capteze imagini la rezoluție înaltă din filmări 8K, astfel că fiecare detaliu a fost capturat într-o galerie de imagini statice și clipuri video care pot fi distribuite pe canalele sociale. Noul Director’s View i-a permis lui Rankin să vadă, să schimbe, și să selecteze cele mai bune cadre pentru a imortaliza stilul anilor 80. Acesta a reușit să realizeze filmări simultane cu camera frontală și cea de pe spate, pentru a surprinde reacțiile în timp real cu Vlogger View, dar și să previzualizeze sau să schimbe unghiul, zoom-ul și deschiderea când o fotografia pe Stefflon Don, fără a pierde din detalii cu ajutorul Live Thumbnails. În plus, funcția 100x Space Zoom i-a permis să obțină cadre apropiate și clare.

Galaxy S21 Ultra este cel mai nou capitol din povestea de succes a seriei Galaxy S care e scrisă de mai bine de un deceniu. Noua serie aduce trei modele care se pliază pe stilul oricărui utilizator. Galaxy S21 și Galaxy S21+ oferă cele mai bune experiențe pentru un flagship, în timp ce Galaxy S21 Ultra oferă tenologiile supreme pentru un smartphone, pentru cei care își doresc cea mai bună experiență posibilă și vor să fie cu un pas înainte.

Cu designul său îndrăzneț, capabilitățile excepționale ale camerei foto-video, experiența de vizionare și de conectivitate premium, Galaxy S21 este smartphone-ul care schimbă totul, pentru a face momentele de zi cu zi să fie epice.

Cu dispozitive precum Samsung Galaxy S21 și puterea social media, generațiile își vor putea exprima personalitatea, să descopere și să inspire generațiile următoare.

 

Rankin este un fotograf, publisher și regizor britanic. Cu un portofoliu de lucrări precum portrete și documentare, a realizat ședințe foto cu personalități precum The Rolling Stones, David Bowie, Kate Moss, Kendall Jenner și Regina Marii Britanii.

Rankin a co-fondat revista Dazed & Confused alături de Jefferson Hack în 1992 și a publicat lucrările AnOther și AnOther Man, alături de alte 40 de cărți și platforma de bianuală de fashion, cultură și lifestyle Hunger.

Fotografiile sale au fost publicate în Elle, Vogue, Esquire, GQ, Rolling Stone și Wonderland și au fost expuse în galerii din întreaga lume precum MoMA din New York și Muzeul Victoria & Albert din Londra.

În calitate de regizor, prin Rankin Film, a creat campanii pentru Nike, L’Oreal, Dove, Pantene, Diageo, Women’s Aid și Comic Relief și videoclipuri muzicale pentru Miley Cyrus, Rita Ora și Kelis.

Rankin locuiește în Londra cu soția lui, Tuuli, și cei patru câini ai lor: Tombi, Pickle, Beans și Squidge.

 

Stefflon Don – cu numele real Stephanie Allen, este o cunoscută artistă rap, cântăreață și compozitoare britanică. Ascensiunea ei rapidă pe scena rap-ului britanic a dus-o în top 10 în chart-urile din UK și în chart-urile Billboard.

Născută în Birmingham din părinți jamaicani, s-a mutat în Olanda la 4 ani, după car es-a întors în Anglia – Londra, la 14 ani. Și-a început cariera în muzică în 2015 alături de rapperii britanici Lethal Bizzle și Sneakbo. Originile jamaicane se regăsesc în stilul ei muzical, care are și influențe spaniole, africane și portugheze.

La scurt timp după ce a devenit cunoscută prin Sound of 2017 la BBC, a lansat single-ul de succes Hurtin Me” în colaborare cu French Montana, melodie care a ajuns în top 10 în Marea Britanie și a primit discul de platină în UK. De atunci cariera ei a urmat o pantă ascendentă având un număr uriaș de fani în SUA, America de Sud, marea Britanie și Europa. Artista a ajuns la 2,3 miliarde de streamuri pe Apple Music, 444 millioane de vizualizări pe Vevo, 1,2 milioane de abonați pe YouTube și 2.5 milioane de urmăritori pe Instagram.

Stefflon Don continuă să atingă o audiență globală, bucurându-se de succes în SUA, lucru dificil pentru artiștii britanici. Steff a fost prima artistă de rap britanică inclusă în Rap Caviar; în 2019 a fost numită lider în domeniul ei de către Forbes 30 Under 30; a câștigat numeroase premii precum Best Female la MOBO Awards și Best New Artist la NME Awards. Printre celebritățile cu care a colaborat se numără Drake, Lil Kim, Skepta, Mariah Carey, Sean Paul.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related