Prima editie Biz Analytics Cluj

Prima editie Biz Analytics Cluj

Biz Analytics este un eveniment ce analizeaza modul in care companiile pot folosi cat mai eficient in businessul lor avalansa de date generate in era digitala. Conferinta abordeaza provocarile noii realitati digitale si propune solutiile optime de a organiza si utiliza datele si informatiile relevante, ca unelte eficiente de business intr-un mediu concurential tot mai dificil.

Biz Analytics va avea loc la Cluj-Napoca, in data de 28 octombrie 2015, la hotelul City Plaza.

Evenimentul este dedicat antreprenorilor si managerilor care folosesc sau intentioneaza sa foloseasca sisteme si solutii de Business Analytics, Big Data, Business Intelligence si Digital Marketing pentru a putea folosi la maxim aceste resurse informationale insuficient exploatate de majoritatea companiilor.

La Biz Analytics poti afla cum datele pot schimba radical felul in care se fac astazi afacerile si cum instrumentele de analiza performante aduc valoare pentru companiile care le folosesc! Vei vedea cum se schimba procesul de luare a deciziilor si cum poate fi optimizat acesta pe baza datelor cu adevarat relevante pentru businessul tau.

Descopera felul in care tehnologia si marketingul conlucreaza pentru cele mai eficiente si de impact strategii de business ale momentului cu ajutorul informatiilor primite si analizate in timp real!

Prima parte a evenimentului va identifica provocarile cu care se confrunta managerii si profesionistii din companii in identificarea datelor cu adevarat relevante si va oferi solutii de utilizare cat mai eficienta a acestora in procesele de business.

Vor fi analizate si modalitatile prin care tehnologiile de ultima generatie permit personalizarea tot mai puternica a experientei consumatorilor cu brandurile si cum datele selectate de sisteme eficiente de analiza pot genera solutii de marketing de impact.

In a doua parte a evenimentului, participantii vor face o incursiune in lumea complexa a analizei informatiilor de business, in cadrul unui workshop sustinut de SAS Romania. Vor fi detaliate concepte ca Predictive Analytics, Smart Communication si Visual Analytics, ca parte a solutiilor care pot ajuta orice business sa utilizeze la maxim puterea Analytics.

Detalii despre eveniment puteti gasi pe site-ul Biz Analytics.

Biz Analytics face parte din noua serie de evenimente marca Biz, ce vor avea loc in Cluj, Iasi, Timisoara si Bucuresti. Prin aceste conferinte organizatorul isi propune sa construiasca o comunitate a oamenilor de afaceri din marile orase ale tarii.

In parteneriat cu SAS Romania, evenimentul Biz Analytics este sustinut de Vodafone.

Partenerii media sunt: SMARK, IQads, Ziare.com, Business24, Cariere, HR-Club, Ejobs, IAA, Comunicate de presa, Learning Network, Zelist Monitor, Comunicate de afaceri, Nonguvernamental, 9AM, Transilania Business, Cluj Hub, TdC, Orasul Cluj, Clujul de buzunar, Romanian Copywriter, VoceaTransilvaniei.ro, Cluj.com, Acumen Integrat.

Solution Partners: Ad Production, Update Adv, Etarget.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Campanii

Pozitii

Subiecte

SectiuneBranded


Related