Invata sa imparti: fiecare Xmas Variety Bucket de la KFC aduce o sansa copiilor de la SOS Satele Copiilor

Invata sa imparti: fiecare Xmas Variety Bucket de la KFC aduce o sansa copiilor de la SOS Satele Copiilor

KFC lanseaza noua campanie de sarbatori, cu oferte pentru toata familia, fanii brandului putand alege acum Variety Xmas Bucket, cu patru bucati de pui, sase Crispy Strips si sase Hot Wings. La fiecare astfel de produs cumparat, clientii primesc un Hot Wing in plus, pe care il pot pastra pentru ei sau il pot darui mai departe. Pentru fiecare Hot Wing daruit, KFC doneaza un leu catre SOS Satele Copiilor.  

In oferta revine si Bucket for one, care este acum disponibil in toate restaurantele KFC. La pretul de 15,50 lei, clientii pot alege acest bucket pentru o persoana, ce contine trei Crispy Strips, patru Hot Wings, o portie medie de cartofi prajiti si o bautura racoritoare.

Se apropie perioada sarbatorilor, in care cu totii ne facem timp pentru a fi alaturi de cei dragi. Variety Xmas Bucket ofera clientilor o masa so good alaturi de familie si prieteni, impreuna cu posibilitatea de a face o bucurie copiilor de la SOS Satele Copiilor”, declara Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC Romania. „Prin aceasta campanie continuam colaborarea cu cei de la SOS Satele Copiilor. Anul acesta, incepand din luna martie, am avut in meniu Bucket-ul de Bine – pentru fiecare bucket cumparat, am donat cate un leu catre partenerii nostri”, a adaugat Monica.   

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related