Cine Grand pregateste super premii pentru super clienti

Cine Grand pregateste super premii pentru super clienti

Cine Grand lanseaza marti, 15 martie, campania "Filmele Cine Grand iti aduc un iPhone 6 Plus". In perioada 15 martie – 15 mai 2016, clientii Cine Grand au posibilitatea de a se inscrie in competitia filmelor pentru sansa de a castiga un super smartphone. Concursul se desfasoara in cele doua multiplex-uri pe care brandul le detine in Bucuresti si Botosani.

 

 „Filmele Cine Grand iti aduc un iPhone 6 Plus” este cea mai ampla campanie pe care brandul o lanseaza in aceasta primavara si ii incurajeaza pe cinefili sa vizioneze filme pentru sansa de a castiga smartphone-ul mult dorit.

Practic, participantii trebuie sa adune pe talonul de concurs cinci stampile cu logo-ul Cine Grand, pentru a intra in tragerea la sorti pentru unul dintre cele doua smartphone-uri iPhone 6 Plus puse in joc.

Pentru fiecare bon fiscal emis in cadrul Cine Grand, fie la box office, fie la bar, participantii primesc o stampila. Asadar, cu fiecare film vizionat la Cine Grand, pasionatii de filme sunt cu un pas mai aproape de a castiga un iPhone 6 Plus!

In aceasta primavara, clientii Cine Grand au sansa de a transforma pasiunea pentru filme intr-un super castig!

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related