Samsung Galaxy S7 si S7 edge, numar record de precomenzi in Europa. Noile smartphone-uri pot fi achizitionate de astazi de la parteneri si operatori

Samsung Galaxy S7 si S7 edge, numar record de precomenzi in Europa. Noile smartphone-uri pot fi achizitionate de astazi de la parteneri si operatori

Samsung Galaxy S7 si Galaxy S7 edge au inregistrat, pe toate pietele europene, cel mai mare numar de precomenzi din istoria dispozitivelor Galaxy de pana acum, conform Samsung Electronics Europa.

Pe durata intregii perioade de precomenzi, care a inceput la cateva ore dupa lansarea globaba a smartphone-urilor, pe 21 februarie, si s-a incheiat pe 10 martie, vanzarile pentru noile Galaxy S7 si Galaxy S7 edge au fost cu cel putin 2,5 ori mai mari decat cele inregistrate pentru orice alt dispozitiv din familia Galaxy in Europa.

In primele doua zile de precomanda, cel mai mare retailer din Marea Britanie, Carphone Warehouse, a raportat o crestere de 200% a numarului de precomenzi pentru Galaxy S7 si Galaxy S7 edge, comparativ cu cele inregistrate pentru Galaxy S6 si Galaxy S6 edge.

 

"In Romania, numarul de precomenzi pentru noile smartphone-uri a fost in linie cu tendinta europeana si ne-a depasit asteptarile, ceea ce ne arata ca Galaxy S7 si Galaxy S7 edge au fost extrem de asteptate si pe plan local. Acestea au fost cele mai mari precomenzi inregistrate pana acum pentru dispozitivele din seria Galaxy. Ca ordin de marime, vorbim de cateva mii de unitati," a declarat Cristian Cojocaru (Head of Mobile Division Samsung Electronics Romania).

 

Designul unic al noului Galaxy S7 edge s-a dovedit a fi foarte popular, cererea pentru acest model reprezentand 61% din totalul precomenzilor inregistrate pana acum in Europa.

Lansata pentru prima data anul trecut, pentru modelul Galaxy S6 edge, interfata revolutionara Edge, disponibila pe S7 edge, ofera acces rapid la contacte, aplicatiile si setarile favorite, inclusiv ale camerei foto, precum modul selfie sau panorama.

Utilizatorii care au facut precomanda in magazinele Samsung si la anumiti operatori si parteneri vor primi un dispozitiv Gear VR alaturi de noul lor smartphone. Numarul de precomenzi inregistrate a depasit recordurile companiei si a atras si o cerere mare de dispozitive Gear VR, fapt ce a dus la epuizarea rapida a stocurilor de pe anumite piete europene.

 

"Numarul incredibil de mare de precomenzi pentru Galaxy S7 si S7 edge ne arata ca utilizatorii europeni au un interes crescut pentru smartphone-urile noastre premium, pe o piata matura, precum cea europeana. Utilizatorii isi doresc noi experiente si sa se bucure de inovatiile pe care le aduc noile lor smartphone-uri Galaxy. Suntem increzatori ca Samsung Galaxy S7 si S7 edge satisfac aceste nevoi mai bine decat orice alte produse disponibile pe piata. Un aspect important al strategiei noastre este sa le oferim utilizatorilor o experienta completa prin ecosistemul de dispozitive si servicii interconectate," a declarat Jean-Daniel Ayme (Corporate Vice President, Mobile Division, Samsung Electronics Europe).

 

Noile smartphone-uri Galaxy S7 si Galaxy S7 edge sunt disponibile in magazinele din Europa incepand cu 11 martie.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related