Alexandros Poulakis (Divertiland): Companiile care au apelat la serviciile noastre au gasit mai mult decat o "locatie"

Alexandros Poulakis (Divertiland): Companiile care au apelat la serviciile noastre au gasit mai mult decat o "locatie"

De la simpla locatie pentru evenimente la furnizor de experiente pentru clienti cu idei mai usor sau mai dificil de pus in practica. Asta a fost si parcursul Divertiland intr-o piata in care nevoile clientilor devin din ce in ce mai complexe iar ei, tot mai informati asupra personalizarii evenimentelor lor.

Divertiland e un spatiu in care poti veni cu o frantura de concept pentru evenimentul tau pe care poti construi alaturi de consultantii de aici si, tot impreuna, parcurgeti implementarea pas cu pas (chiar si daca pe drum aveti de montat un carusel). 

Despre Divertilandaflam de la Alexandros Poulakis (CEO, Divertiland) 

 

Piata evenimentelor corporate

In ultimii ani, a crescut foarte mult cererea pe piata de evenimente. Clientii cauta tot mai mult companii care sa ofere servicii de calitate si preturi bune atat pentru evenimente private, cat si corporate.

Personalizarea conceptelor este ultimul trend in domeniu si de aceea clientii cauta noutatea si se documenteaza atent cu privire la tipurile de servicii si produse dedicate organizarii unui eveniment. 

Numarul de evenimente este in continua crestere in ceea ce ne priveste si se dubleaza de la an la an.

Pe langa cerintele tot mai diverse si complexe, am observat in acelasi timp o implicare mult mai puternica a clientilor in procesul de stabilire a datelor unui eveniment, dar si a celorlalte aspecte pana la cel mai mic detaliu. Si asta pentru ca acum au acces mai mult la informatii si pot vedea pe internet concepte internationale care ii fac sa-si doreasca experiente unice.

 

Pozitionare

Divertiland a devenit in ultimii doi ani unul dintre furnizorii de top din industria de leisure & entertainment, organizand peste 300 de petreceri corporate in locatiile pe care le operam. Implicarea echipei noastre in a oferi toate aspectele solicitate, cred ca este cea care face diferenta.

Acesta este un atu foarte important pe care il poti avea ca furnizor pe piata de evenimente, unde concurenta este din ce in ce mai acerba.

Este mereu o provocare pentru noi, ca organizatori, sa fim la zi cu toate tendintele si chiar uneori sa reusim sa si surprindem cu noutati.

 

Diferentierea serviciilor

In primul rand, locatiile noastre sunt foarte versatile. Si cand spun "versatile", ma refer la posibilitatea de a organiza evenimente de la 10 la 1.500 de persoane, de la aniversari de companii, team building-uri, evenimente pentru copii - pana la concerte outdoor si indoor, targuri, lansari de produse.

Pana acum, am investit peste 25 milioane de euro in amenajarea locatiilor si nu ne vom opri aici. Printre facilitatile de care clientii se pot bucura se numara si accesul la atractiile noastre, servire profesionista, personal calificat si o combinatie perfecta intre distractie si petrecere a timpului cu familia, alaturi de cei mici.

Avem intotdeauna in vedere ca ne adresam unui public specializat si bine informat. Tocmai de aceea, avantajul nostru principal consta in faptul ca am stabilit noi standarde pe acest segment de piata, prin calitatea serviciilor si gama larga de activitati si atractii de care clientii se pot bucura in locatiile noastre.

Peste 40% dintre cei care aleg sa sarbatoreasca momentele importante din viata lor alaturi de noi revin si pentru al doilea an.

 

Clientii Divertiland

Divertistatea clientilor este destul de mare - de la petreceri pentru copii pana la evenimente corporate cu participanti cu varste cuprinse intre 20 si 50 ani.

Daca ar fi sa facem un sum up, cred ca majoritatea companiilor care au apelat la serviciile noastre cautau altceva decat o "locatie". Companii cu idei greu de pus in practica (cum ar fi montarea unui carusel in mijlocul evenimentului), dar pe care noi le-am indeplinit.

Clientii au fost din medii diverse: IT, domeniul bancar, economic, industrial.

Punem la dispozitie o gama larga de servicii tocmai pentru a oferi solutii complete pentru evenimentele clientilor. Printre ele se numara servicii de logistica, personal specializat, catering intern, entertainment, programe de team-building, solutii tehnice, servicii foto-video, securitate si servicii de transport, solutii de personalizare, branding si decorare.

Propunem solutii si concepte realizate pana in cele mai mici detalii - astfel incat evenimentul sa se desfasoare armonios si in acord cu dorintele si asteptarile stabilite impreuna.

 

Directii de dezvoltare

Vom continua sa tinem pasul cu tot ce va aparea nou pe piata de evenimente si sa aducem mereu o plusvaloare serviciilor noastre pentru oferirea unei experiente unice fiecarui client care ne trece pragul. Avem deja in plan deschiderea unei noi locatii de lux axate mai mult pe evenimentele private, dedicate familiilor, nunti, botezuri, aniversari.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related