Divertiland Water Park continuă programul “Un val pentru un zâmbet”, dedicat copiilor instituționalizați

Divertiland Water Park continuă programul “Un val pentru un zâmbet”, dedicat copiilor instituționalizați

Aproximativ 40 de copii instituționalizați s-au bucurat joi, 31 august, de nenumăratele activități și distracții din incinta Divertiland Water Park, cel mai mare parc acvatic de distracții din România, prin programul de responsabilitate socială “Un val pentru un zâmbet”, dezvoltat în parteneriat cu Asociația SOS Viețile Copiilor.

Inaugurat în 2013, programul “Un val pentru un zâmbet” reprezintă motiv de bucurie pentru numeroși copii instituționalizați din centre de plasament, care au ocazia să petreacă o zi de vară de neuitat la Divertiland Water Park.

Anul acesta, 40 de copii aflați în grija Direcției Generale de Asistență Socială şi Protecția Copilului Giurgiu s-au bucurat de numeroasele distracții din cel mai mare parc acvatic din România.

Divertiland Water Park are mai multe zone destinate copiilor, precum Hippo Pool, piscina special amenajată pentru cei mici unde se pot bucura de apă în cele mai depline condiții de siguranță, noua piscină din zona Super Paradise și zona Elephant Springs- un loc de joacă prevăzut cu pistoale cu apă și țâșnitoare, Splash Attack, construit ca o fortăreață cu peste 70 de mici atracții care folosesc 148 de jeturi de apă, o plăcere imensă pentru copii în zilele toride de vară.

Cel mai mare parc acvatic din România şi-a deschis porţile anul acesta pe data de 9 iunie. Divertiland Water Park este un concept unic în România, ce oferă de 5 ani ocazia de a experimenta distracţia de pe litoral în oraş, iar dotările de ultimă oră îl clasează în top 5 parcuri acvatice din Europa.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related