Citan cu Bunatati – autovehiculul Mercedes-Benz ce livreaza la timp si in siguranta produsele Bacaniei Vechi

Citan cu Bunatati – autovehiculul Mercedes-Benz ce livreaza la timp si in siguranta produsele Bacaniei Vechi
  • Mercedes-Benz Romania si Bacania Veche, una dintre cele mai apreciate bacanii din Bucuresti, au incheiat un parteneriat prin care un Mercedes-Benz Citan este destinat livrarilor in tot orasul.
  • Dupa o perioada de utilizare de sase luni, Mercedes-Benz Citan s-a remarcat prin flexibilitate si eficienta, rezolvand cu succes provocarile de zi cu zi ale acestei mici afaceri urbane.

In luna decembrie, Mercedes-Benz Romania si Bacania Veche au inceput colaborarea prin care aceasta bacanie populara a beneficiat de serviciile modelului Citan.

Autovehiculul pus la dispozitia Bacaniei a devenit „Citan cu bunatati” (#CitanCuBunatati), facand livrari in cele mai indepartate colturi ale capitalei. Extrem de performant, cu un design compact potrivit pentru oras, Mercedes-Benz Citan este autovehiculul comercial usor care se remarca prin robustete, dinamica si siguranta.

 

"Citan este, prin excelenta, autovehiculul comercial usor cu destinatie urbana. In acelasi timp, Bacania Veche este un brand puternic, avand clienti selectivi, care solicita cele mai bune si mai proaspete produse alimentare. De aceea, Citan este modelul perfect care poate livra in timp util atat produse de patiserie calde, direct la usa consumatorilor, cat si un volum neasteptat de mare de produse, datorita compartimentului extins pentru incarcatura", a declarat Bogdan Ciubuc (Sales and Marketing Manager Vans, Mercedes-Benz Romania).

 

Mercedes-Benz Citan este un specialist de calibru in domeniul logisticii urbane. Autovehiculul este construit pentru a raspunde perfect nevoilor specifice ale sectoarelor comerciale, industriale si de servicii.

Citan detine atributele specifice ale oricarui model Mercedes-Benz - individualitate, dinamica, manevrabilitate, siguranta si calitate - in combinatie cu eficienta consumului de combustibil si nivelul scazut de emisii de CO2.

 

"La Bacania Veche, ne place sa-i bucuram pe oameni. Sa le trezim emotii dintr-o imbucatura. Sa le readucem pe buze gusturile de care s-au indragostit, gustul de acasa. Ne bucuram grozav cand facem asta si mai ales cand avem un ajutor de nadejde in #citancubunatati", sustine Marius Tudosie (proprietar Bacania Veche).

 

Asa cum sloganul „Toate bune” o subliniaza, Bacania Veche este recunoscuta in capitala ca fiind locul in care se reunesc toate produsele bune, fie gourmet, fie specifice romanesti sau de provenienta organica.

Bucurestenii care comanda bunatatile disponibile la Bacania Veche, de la paine abia scoasa din cuptor si zacusca munteneasca la branzeturi maturate, condimente exotice si bauturi fine, pot beneficia acum de rapiditatea si robustetea Citanului pentru livrarea in conditii de extrema de siguranta.

Flexibilitatea este o alta trasatura definitorie a acestui autovehicul comercial usor de la Mercedes-Benz. Citan este disponibil in variantele Furgon (pentru transport de marfa), Tourer (pentru transport de persoane, pana la 7 locuri) si Mixto (pentru transport de marfa si persoane, pana la 5 locuri), in mai multe versiuni de lungime si greutate.

De asemenea, Citan este #pentruafacereata, putand fi adaptat si individualizat in numeroase variante si raspunzand cerintelor celor mai diverse modele de afaceri urbane.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Sectiune



Branded


Related