Lidl te pregateste de vara cu provizii de inghetata Gelatelli si cu cocktailurile Sunrise

Lidl te pregateste de vara cu provizii de inghetata Gelatelli si cu cocktailurile Sunrise

Odata cu venirea sezonului insorit, dam startul la provizii de inghetata de la Lidl. Pregateste-te de vara si profita de preturile mici la gama Gelatelli din perioada 30.05 – 05.06 si fii pregatit ori de cate ori cineva iti mai cere o portie.

Da startul la proviziile de vara si profita de preturile mici de la Lidl, cu reducerile de -30% la produsele tale preferate. Astfel, poti savura batoanele de inghetata Gelatelli (6.29 lei de la 8.99 lei) sau te poti racori cu inghetata cu biscuiti NEO (5.59 lei de la 7.99 lei), ambele disponibile intr-o multime de arome tentante.

Stim ca un rasfat, oricat de mic, e mereu binevenit, iar inghetatele pe bat Mini Mix (8.99 lei), cu vanilie Bourbon si cocos sau menta, pot fi micul tau alint delicios. Le gasesti in pachete de 8, pentru ca s-ar putea sa nu te saturi cu una, cu doua.

Daca vrei ceva fin si crocant in acelasi timp, avem solutia pentru tine: inghetata pe bat cu migdale (1.99 lei), invelita intr-un strat de ciocolata cu lapte, este alegerea perfecta.

Acum te poti bucura de savoarea racoritoare a capsunilor din inghetata pe bat cu capsuni (1.99 lei), invelita in ciocolata alba crocanta. Sau poti opta pentru o inghetata cu ciocolata (1.99 lei) acoperita cu un strat de ciocolata fina cu lapte si bucatele de cacao.

Cu gama Gelatelli de la Lidl, bautura ta racoritoare preferata se transforma in inghetata delicioasa cu gust de portocale sau de cola (1.49 lei). Daca nu poti sa te hotarasti ce-ti place mai mult, capsunile sau ciocolata, acum le poti incerca pe amandoua! Cornetele cu inghetata (7.99 lei) cu diferite arome pot fi portia ta de dulce in fiecare zi calduroasa de vara.

Iar pentru ca e timpul pentru SarbaSoare, cocktailurile Sunrise te asteapta in toate magazinele Lidl din tara! Spune „da” petrecerii si incearca un pahar de Cosmopolitan (19.99 lei/0,7L), Mojito (19.99 lei/0.7L) sau Pina Colada (19.99 lei/0.7L) si bucura-te de vremea buna impreuna cu prietenii!

Vara asta iti poti prepara singur bautura preferata, Bitterol Spritz, dupa reteta propusa de Lidl: ai nevoie de 2 parti Bitterol Bitter Aperitiv (12.99 lei/0.7L de la 17.54 lei), 3 parti Prosecco frizzante (11.99 lei/0.75L de la 15.99 lei), un strop de apa minerala, o jumatate de portocala si cateva cuburi de gheata. 

Pentru inceput, gheata se pune intr-un pahar, iar peste ea se toarna Prosecco, Bitterol si putina apa minerala. Se taie o felie de portocala, care se pastreaza pentru ornat, iar restul se stoarce, se toarna in pahar si se amesteca. Pentru un rezultat cat mai autentic, ordinea ingredientelor trebuie respectata. Savureaza-l pe marginea piscinei si bucura-te de vara!

Pregateste-te cu proviziile de la Lidl din perioada 30.05 – 05.06 si traieste vara!

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related