Prestatorii de servicii pot testa gratuit platforma myAles.ro timp de 3 luni

Prestatorii de servicii pot testa gratuit platforma myAles.ro timp de 3 luni

myAles.ro a lansat 4 pachete de oferte pentru prestatorii de servicii care doresc sa se inscrie in cadrul platformei. Astfel, in functie de nevoile lor, clientii pot alege dintre cele 4 oferte: DEMO, START, PRO sau EXPERT. 

Accesand pachetul DEMO, prestatorii se pot inscrie gratuit in cadrul platformei pe o perioada de 3 luni, pentru a testa serviciile myAles.ro, care includ: fotografii profesionale, articol de prezentare, plata online pentru servicii, sistem de administrare clienti, sprijin in utilizarea platformei, promovare prin afiliere si statistici beneficiari.

Cei care doresc sa acceseze aceste servicii pe o perioada de un an, o pot face alegand pachetul START, la pretul de 29 de lei/luna. Pachetele PRO sau EXPERT se adreseaza celor care doresc servicii complete ce pot include si asigurarea calitatii sau dezvoltarea B2B, pe langa elaborarea profilului si actiunile de marketing.

 

"Pentru ca intreg conceptul myAles pleaca de la ideea de transparenta si incredere, vrem ca la randul nostru sa le castigam increderea celor care vor sa intre in cercul profesionisttilor, astfel ca le oferim posibilitatea de a testa gratuit platforma pe o perioada de trei luni. Acestia se vor putea convinge singuri de avantajul de a fi prezenti pe myAles.ro. Pentru cei care vor sa mearga mai departe cu noi, avem trei pachete din care pot alege in functie de nevoile lor. De asemenea, este important sa mentionam ca toti prestatorii verificati vor primi parafa myAles, garantia calitatii si increderii”, a declarat Florin Covaci (cofondator myAles.ro).

 

”Parafa myAles” este un concept ce vine in intampinarea nevoilor romanilor care sunt in cautare de servicii de calitate, in contextul in care pe piata locala de servicii exista un deficit de incredere datorat lipsei de transparenta.

Astfel, pentru ca utilizatorii sa poata identifica mai usor prestatorii de servicii certificati, echipa myAles.ro a dezvoltat ”parafa myAles”, un simbol ce ofera garantia calitatii serviciilor oferite de prestatorii inscrisi pe platforma. ”Parafa myAles” inseamna calitate, seriozitatate, transparenta si incredere.

 

Tuturor prestatorilor de servicii inscrisi pe platforma myAles.ro li se cer certificari si acreditari care atesta competentele lor. Acestia sunt atent selectati si verificati, astfel ca sunt acceptate doar firmele si persoanele fizice inregistrate la Registrul Comertului care ofera servicii de calitate.

Prin intermediul myAles.ro, acestia beneficiaza de o vizibilitate sporita in mediul online, pot stabili o relatie de incredere cu clientii, isi pot imbunatati performantele afacerii si isi pot dezvolta imaginea de brand.

Pe myAles.ro, toti cei care se inscriu pot gasi prestatori de servicii de incredere din domeniile: constructii, reparatii si artizanat, ingrijire corporala, consultanta financiara, IT & web, ingrijire animale, cursuri si afterschool, sanatate, foto-video, auto – moto.

Utilizatorul poate afla toate informatiile de care are nevoie despre prestatorul respectiv, de la povestea afacerii, pana la acreditarile si certificarile pe care le detine. In plus, poate plati online pentru serviciile pe care le solicita si are posibilitatea de a primi banii inapoi din partea prestatorilor care ofera garantie pentru serviciile prestate, daca acestea nu au fost conforme cu promisiunea de vanzare.

 

"Prezenta unei companii in cadrul platformei myAles.ro semnaleaza beneficiarilor despre acestia faptul ca sunt parteneri de incredere ce vor sa ofere servicii de calitate la un pret avantajos", spune Florin Covaci (cofondator myAles.ro).

 

Platforma a fost lansata de 5 tineri antreprenori reuneste profesionistii cu experienta in domeniul lor, seriosi si corecti, care sunt verificati si autorizati, iar clientii pot gasi aici garantia calitatii pentru serviciile de care au nevoie.

In acest moment serviciile oferite de platforma myAles.ro sunt disponibile doar pentru Bucuresti, insa in viitor cei 5 tineri si-au propus sa isi extinda serviciul la nivelul marilor orase, iar pe termen lung si la nivel rural.

In plus, doresc sa includa furnizori de materiale care vor lucra in stransa legatura cu prestatorii de servicii inscrisi, pentru ca utilizatorii sa poata beneficia de discount semnificativ la diverse produse.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oameni

Subiecte

SectiuneBranded


Related