Inspiro, singurul eveniment de leadership tailor made pentru profesionistii din retail & FMCG

Inspiro, singurul eveniment de leadership tailor made pentru profesionistii din retail & FMCG

Progresiv - cea mai importanta revista dedicata comerciantilor din Romania - organizeaza anul acesta a 6-a editie Inspiro, evenimentul de leadership al industriei de retail si FMCG.

Inspiro este un eveniment de o zi care se adreseaza oamenilor care vor sa isi lase amprenta asupra locului de munca, a colegilor si a societatii in care traiesc, celor carora le pasa, vor sa se dezvolte si sa se lase inspirati.

Asadar, joi 9 iunie ii asteptam la Hotel Novotel din Bucuresti pe toti cei interesati de dezvoltarea personala pentru o noua intalnire cu lideri din FMCG, antreprenori curajosi si speakeri motivationali. Firul rosu al editiei din acest an este schimbarea in toate formele ei – personala, in companie, in societatea romaneasca, in lume.

Anul acesta Inspiro sustine cauza EduCab, un proiect aflat sub umbrela Centrului Roman pentru Inovatie in Dezvoltare Locala care isi propune sa transforme sistemul de biblioteci publice prin reinnoirea fondului de carte, trainuirea oamenilor si transformarea lor in adevarate huburi de viata. Participantii Inspiro vor contribui si ei prin donarea unei carti pe care au citit-o recent si care a avut un impact asupra lor. 

Invitati speciali ai acestei editii sunt Andrew Thorp, Speaker, Writer, Trainer, The MojoLife Company si Kiron Ravindran, Associate Dean of the Masters in Management Programs, IE Business School.

Andrew este unul dintre cei mai apreciati speakeri si leadership coach-i ai momentului in Marea Britanie, votat „Speakerul anului” de catre Association of Professional Coaches, Trainers & Consultants in 2014. In 2005, Andrew a pus bazele MojoLife, o companie specializata in a ajuta liderii, si mai ales oamenii de vanzari, sa isi dezvolte skillurile de comunicare si sa spuna o poveste mai buna despre companiile si brandurile pe care le reprezinta. A denumit acest proces „The Verbal PR”, iar misiunea finala este umanizarea comunicarii pentru a conecta mai mult oamenii.

Kiron este profesor si cercetator in IT, iar pasiunea vine din backgroundul in inginerie si in management educational. Este de asemenea un fin observator al modului in care tehnologiile impacteaza vietile oamenilor si businessurile. La Inspiro, Kiron va vorbi despre dinamica fortelor care ne imping la schimbare si la inovatie, fie la nivel personal fie la nivel organizational.

Alti speakeri care au confirmat prezenta la aceasta editie Inspiro, sunt: Simona Simion-Popescu, Business Services Director, Coca-Cola Hellenic / Lider pentru NextGen; 
Gerard Chandran, Managing Partner & Leadership Coach Sargia Partners / What makes or breaks a CEO; 
Tatian Diaconu, CEO, Immochan Romania / Ce nu poti descarca de pe internet;
Arnaud Dussaix, Antreprenor & Cofondator al micro-berariei Sikaru / Exista viata dupa corporatie; 
Carmen Manea, Cicerone & Founder Younity / Cum mi-am imblanzit fricile;
Razvan Rusu, Antreprenor, Dulceata lu' Razvan / Lucruri care nu ti se spun despre antreprenoriat.

Evenimentul este sustinut de Orkla Foods Romania, HL Display, Ursus Breweries, Unilever, Agricola, Carrefour, Haagen Dazs, Aqua Carpatica si Domeniile Samburesti in calitate de sponsori si de partenerii media Forbes, rappel des titres, Blitz TV, IQads si Manager Express. Knowledge Partener este IE Business School, Solutions Partner este Graphtec Design, iar World Class este Wellness Partner.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related