Vara vibreaza pe ritmuri Brasil Shake, cu Ballantine’s Brasil

Vara vibreaza pe ritmuri Brasil Shake, cu Ballantine’s Brasil

Ballantine’s Brasil, cel mai recent produs din portofoliul Ballantine’s, da startul distractiei in gasca cu noua campanie Brasil Shake. Doua grupuri formate din 4 prieteni vor avea sansa sa viziteze distileria Ballantine’s din Scotia.

Pentru a intra in cursa pentru excursia cu gasca, party starterii trebuie sa se antreneze la dans in pasi de samba si sa inscrie codurile unice de pe sticlele Ballantine’s Brasil pe site-ul campaniei - BrasilShake.ro.
#BrasilShake este mersul in pasi de dans ghidat de acrobatii si miscari spontane, strecurandu-te printre alti petrecareti din club, pentru a reusi o triumfatoare intoarcerepe pe ringul de dans, dupa un refill de la bar. Un #BrasilShake de succes este sarbatorit in mijlocul cercului de prieteni cu care imparti paharele Ballantine’s Brasil trecute cu brio prin valurile multimii energice din club.

Partycipantii isi pot mari sansele de castig pe BrasilShake.ro prin raspunsuri creative la provocarile #BrasilShake: clipuri video cu gasca dansand in ritmul #BrasilShake, filmulete cu prietenii care prepara un cocktail special cu Ballantine’s Brasil, sau recitand toasturi imbibate cu cuvinte-cheie pentru distractie.

Surprizele Ballantine’s ii urmaresc pe iubitorii de party-uri urbane in cluburile si in magazinele partenere, unde pot castiga kit-uri de petrecere si premii instant pe toata perioada campaniei, desfasurata in intervalul iunie-august 2016. Si pentru ca Ballantine’s Brasil imbina traditia whisky-ului scotian cu spiritul liber sud-american, petrecerile Brasil Shake promit o experienta dinamica, deplina, care ramane intiparita in amintirile tuturor.

Ballantine’s Brasil, produs si imbuteliat in Scotia, este creat special pentru cocktail-uri lejere, de vara, inspirate de spiritul brazilian: cojile uscate de lime aduse din Brazilia la distileria Ballantine’s sunt lasate la infuzat in baricurile cu scotch whiskey, rezultand o bautura carismatica si racoritoare, cu note dulci, vanilate.

Cocktail-ul care traduce spiritul de fiesta si te conduce in mijlocul ringului de dans este Highland Samba, o bautura in care Ballantine’s Brasil se mixeaza cu limonada si se serveste cu gheata si doua felii proaspete de lime. Glen Rio, care propune o combinatie inedita de Ballantine’s Brasil si suc de mere, este un alt cocktail care va ajunge cu usurinta vedeta noptilor de vara petrecute alaturi de prieteni.

In serile calduroase care se prelungesc sub lumina lunii pe terasele din oras si in cluburile de la malul marii, Ballantine’s Brasil ii tine pe consumatori in ritm de fiesta neintrerupt cu #BrasilShake. Muzica, prieteni, cuburi de gheata si miscari seducatoare aduc Brazilia aproape de cei in cautare de aventuri nocturne si senzatii inedite.

 

VIDEO: Brasil Shake by Sky Adams (ft. Alexxa) – Ballantine’s Brasil

Ballantine’s Finest este scotch whisky-ul Numarul 1 in Europa si Numarul 2 ca volum in lume, cu vanzarile anuale de peste 70 de milioane de sticle. In ultimii 10 ani, Ballantine’s a castigat mai mult de 120 de trofee si medalii la competitii internationale pentru calitate, ca rezultat al caracterului sau bogat si al echilibrului perfect al gustului. Gama de produse, de la Ballantine’s Finest pana la exclusivistul 40 Year Old, este cea mai extensiva gama din lumea scotch-ului.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related