Oferta Italian Mix de la Pizza Hut Delivery aduce pofta de vacanță

Oferta Italian Mix de la Pizza Hut Delivery aduce pofta de vacanță

În perioada verii, Pizza Hut Delivery a pregătit clienților oferta Italian Mix, prin care aceștia pot comanda două rețete de pizza medii pe blat Italian, la un preț special.

Oferta este disponibilă pentru al doilea an în meniul Pizza Hut Delivery, ca urmare a  rezultatelor foarte bune din anul precedent, fiind o opțiune accesibilă pentru iubitorii de pizza, în perioada verii. Cele mai comandate rețete pe parcursul campaniei au fost Roma, Quattro Stagioni și Europeană.

„Vara este momentul în care oamenii își doresc să se răsfețe mai mult și să aibă parte de lucrurile care le plac. De aceea, la Pizza Hut Delivery am pregătit mixul potrivit pentru relaxare și multe amintiri, prin oferta Italian Mix, cu un preț accesibil. Clienții pot comanda unele dintre cele mai apreciate rețete din meniul nostru, pe blat Italian, care are o consistență ușoară și inevitabil, ne duce cu gândul la vacanță.”, declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut Delivery. 

Iubitorii de pizza pot comanda oricare două rețete de pizza medie, pe blat Italian, la prețul de doar 35 de lei, cu excepția pentru rețetelor Vegetariană, Supremă, Super Supremă, Quattro Formaggi și Mediteraneană.

În perioada campaniei, Pizza Hut Delivery pregătește fanilor și un concurs pe pagina de Facebook, iar câștigătorul va avea ocazia să plece un week-end pentru două persoane la Roma. Oferta Italian Mix va fi disponibilă până la finalul verii.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info

Branduri

Subiecte

Sectiune

DictionarRelated