Fa devine partener oficial in frumusete si ingrijire al echipei nationale de handbal feminin

Fa devine partener oficial in frumusete si ingrijire al echipei nationale de handbal feminin

Henkel Romania, prin marca Fa, unul dintre cele mai cunoscute branduri de ingrijire personala din lume, devine partener oficial in frumusete si ingrijire al echipei nationale de handbal senioare pentru urmatorii 2 ani. Astfel, Fa va fi alaturi de echipa nationala si o va sustine pe teren si in tribune la toate competitiile ce se vor desfasura in perioada urmatoare. 

 

"Fa este un brand cu traditie in Romania si suntem mandri sa ne asociem cu un partener atat de puternic, cu o istorie atat de frumoasa, precum echipa nationala de handbal feminin. Credem in puterea femeii de a fi frumoasa prin atitudine si succes, iar echipa nationala de handbal feminin este cea mai graitoare dovada a fortei feminitatii si frumusetii", declara Gabriel Barbu (General Manager, Divizia Beauty Care, Henkel Romania).

 

"Suntem bucurosi ca un brand precum Fa devine partenerul nostru. Credem ca echipa noastra va deveni si mai puternica avand asemenea sustinatori care promoveaza calitatea, valoarea si traditia. Suntem in fata unor meciuri grele si importante pentru noi, Jocurile Olimpice pentru care ne pregatim acum fiind competitia suprema a sporturilor. Acum, mai mult ca niciodata, avem nevoie de parteneri puternici", sustine Alexandru Dedu (Presedintele Federatiei Romane de Handbal).

 

Henkel, prin brandul Fa, este un partener de traditie al handbalului. Dupa ce in primavara a sustinut Federatia Romana de Handbal si echipa nationala feminina in meciul cu Norvegia, desfasurat la Cluj in cadrul preliminariilor Euro 2016, in iulie a lansat campania Mingi in Scoli, proiect menit sa creasca accesul copiilor la acest sport.

Campania ”Mingi in scoli”, initiata in parteneriat cu Federatia Romana de Handbal, este sustinuta prin intermediul platformei mingiinscoli.ro, precum si in magazinele din comertul modern si are ca scop final dotarea a sute de scoli din intreaga tara cu mingi de handbal.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related