Tricourile campionilor de la Turul României expuse, în premieră, la Sports Business Academy

Tricourile campionilor de la Turul României expuse, în premieră, la Sports Business Academy

Începând cu 23 Octombrie, tricourile campioane din Turul României 2019 te așteaptă la Sports Business Academy.

Vino să vezi de aproape cele mai râvnite tricouri din cadrul celei mai importante competiții de ciclism profesionist din România, semnate chiar de către câștigătorii fiecărei categorii.

Competiția Turul României 2019 s-a aflat la cea de-a 52-a ediție, adunând peste 15 echipe internaționale profesioniste, traversând aproximativ 700 de kilometri (Cluj-Napoca-Sighișoara-Brașov-Focșani-Buzău-Târgoviște-Ploiești-București). Mica buclă, ediția 2019, a început în data de 11 Septembrie, pornind din Cluj-Napoca, urmând ca marea finală să aibă loc în data de 15 Septembrie, în București.

În clasamentul final al sprinterilor s-a impus estonianul Karl Patrick Lauk. Rutierul olandez Moleenaar, câștigătorul competiției, a obținut, pe lângă tricoul galben de lider al clasamentului general și tricoul alb, de lider la categoria Under-2. Ciclistul Serghei Țvetcov a plecat acasă cu două tricouri: cel verde, de lider al cățărătorilor și cel albastru, de cel mai bun român din clasamentul general. Tricoul gri, pentru cea mai bună echipă, a fost revendicat de rușii de la Lokosphinx.

Tricourile așteaptă să fie admirate, fiecare săptămână fiind dedicată unui campion. Sports Business Academy, prima academie de sports business din România și din Europa de Est, acreditată la nivelul Uniunii Europene, oferă oportunitatea iubitorilor de sport să descopere prin intermediul cursurilor ultimele noutăți direct de la sportivii de renume și de la profesioniștii din domeniu, dar și să învețe din experiențele acestora. Subiectele discutate de-a lungul celor 8 săptămâni de cursuri sunt din domenii ca: management și marketing sportiv, comunicare, drept sportiv, sponsorship, organizare de evenimente.

În plus, platforma de eLearning Sports Business Academy oferă exclusiv accesul non-stop la toate edițiile, acoperind peste 5000 de minute video și 2300 de pagini cu materiale teoretice și studiile de caz. Din 2019 poți primi certificarea și online, după depășirea unor bareme specifice de parcurgere a informației și un test final.

Începând cu 2015, la cursurile organizate de Sports Business Academy au participat mari personalități din diferite domenii ale industriei sportive: Ana Maria Popescu (Brânză) - Campioană Olimpică la Scrimă, Ciprian Marica - Fost component al Echipei Naţionale de Fotbal, Irina Begu - WTA TOP Tennis Player, Ramona Farcău - Golgheter Jocurile Olimpice 2008, Ștefan Birtlan - Campion Mondial Handbal, Monica Roşu - Dublă campioană olimpică, Loredana Dinu - Campioană olimpică, Virgil Stănescu, Mihai Leu - Campion Mondial, Eduardo Covelo – Director al Departamentului de Metodologie al Clubului Celtă Vigo, Cristina Vârzaru – Vicecampioană Mondială, Camelia Potec - Campioană Olimpică la Înot și Alexandru Dedu – Președinte Federația Română de Handbal.

Te așteptăm să faci parte din comunitatea Sports Business Academy!
#SUNTEMSPORT

Ambasador Leaders în Sport în România
Partener Instituțional: Academia de Studii Economice din București și Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport
Parteneri: Direcția pentru Sport și Tineret a Municipiului București, Marketer Club, Sport Explore.
Sponsori: Timișoreana, EA România, Allview, McDonald’s România, Alexandrion Group.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related