Pizza Hut isi diversifica meniul cu retete noi de salate, cocktailuri si limonada

Pizza Hut isi diversifica meniul cu retete noi de salate, cocktailuri si limonada

Pentru a intampina dorintele clientilor in sezonul cald, Pizza Hut introduce in meniu o serie de produse noi, precum 8 retete de salate, 4 retete de cocktailuri fresh, alcoolice si non-alcoolice si un nou sortiment de limonada. Noile produse reprezinta o optiune potrivita pentru toti cei care prefera un meniu lejer in perioada verii si doresc sa se bucure de mese mai usoare in lunile calduroase.

 

"In timpul verii, majoritatea persoanelor isi schimba stilul alimentar si adopta un meniu bazat pe ingrediente de sezon, proaspete si cu o consistenta usoara. Tinand cont de aceasta modificare in comportamentul alimentar, ne-am propus sa le oferim clientilor nostri o varietate mai mare de produse din care vor putea alege, de fiecare data cand doresc sa aiba parte de o masa gustoasa si fresh.", a declarat Monica Eftimie (Chief Marketing Officer Pizza Hut).

 

Noile salate introduse in meniul Pizza Hut sunt Tuna, Greek, Veggie, Caesar, Salmon, Cheese & Nuts, Grilled Veggie si Fresh Mix.

De asemenea, clientii Pizza Hut se pot bucura si de patru sortimente noi de cocktailuri racoritoare, alcoolice, Kiwi & Ginger si Yuzu Gin and Tonic sau non-alcoolice, Kiwi & Ginger Cooler si Yuzu tonic.

Noile tipuri de salata si bauturile pot fi deja comandate in toate restaurantele Pizza Hut din tara si vor ramane pe o perioada nedeterminata in meniu.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related