Implica-te alaturi de Dental One si fii motivul pentru care un tanar zambeste!

Implica-te alaturi de Dental One si fii motivul pentru care un tanar zambeste!

Dental One lanseaza prima editie a campaniei sociale ”Ajuta-ne sa crestem zambete!”, prin care doreste sa readuca zambetul pe buze adolescentilor si tinerilor care sufera de probleme dentare si nu dispun de venituri suficiente pentru a-si permite procedurile stomatologice necesare.

Initiativa Clinicii Dental One a venit in urma constatarii ca 80% dintre romani sufera de o forma de ”boala dentara”, iar cei mai multi nu au posibilitatea de a-si reface dantura, luand in calcul faptul ca un singur implant dentar costa de 4 ori cat salariul minim pe economie. In acelasi timp, campania are ca scop informarea si educarea tinerilor in ceea ce priveste sanatatea dentara.

 

"Am gandit aceasta campanie pentru a ajuta copiii in situatii dificile, pentru ca ne dorim sa le readucem zambetul pe buze. De aceea fac un apel la toti cei care cunosc astfel de cazuri sa ne ajute sa ajungem la ei si sa le faca cunoscuta aceasta initiativa. Un astfel de tratament de estetica dentara nu este un moft, este o necesitate reala", a declarat Corina Samfir (co-fondator Dental One).

 

Campania, care se adreseaza adolescentilor si tinerilor cu rezultate bune la invatatura ce provin din familii defavorizate, se bucura si de sustinerea mai multor persoane publice din Romania: designerul vestimentar Alexandra Calafeteanu, bloggerul Janina Nectara, jurnalistul Dragos Patraru, violonista Andreea Runceanu si cantareata Adriana Rusu.

 

"Adolescenta este o perioada dificila pentru orice copil, o perioada a cautarilor si a nesigurantei. Si este important ca un tanar sa plece cu o baza de incredere, care sa-l insoteasca in viata adulta. Am apreciat scopul acestei campanii de a oferi unui tanar mai multa incredere in el si in zambetul sau.", spune Janina Nectara (fashion blogger).

 

"Am acceptat cu mare drag invitatia de a ma alatura campaniei, tocmai din dorinta de a fi langa tinerii mai putin norocosi, care au nevoie de sustinerea noastra. Chiar daca, in fiecare zi suntem coplesiti de multitudinea de lucruri pe care le avem de facut, trebuie sa le oferim acestor copii o parte din timpul nostru. Iar daca noi, cei tineri, care ne-am luptat cu atatea piedici pana sa reusim sa ne indeplinim visurile, nu empatizam cu nevoile lor si nu ne implicam in aceste cazuri, atunci ma intreb oare cine o va face.", a declarat Alexandra Calafeteanu (designer vestimentar).

 

Cei care doresc sa se implice si sa sustina o cauza, pot inscrie un tanar pe care vor sa il ajute accesand pagina dentalonecenter.com pana pe data de 22 august 2016. Tot ce trebuie sa faca este sa completeze formularul de inscriere, sa povesteasca in detaliu despre problemele dentare ale tanarului sustinut si situatia dificila in care acesta se afla si sa poata ajuta ulterior clinica in contactarea tanarului respectiv, in cazul in care acesta va fi preselectat.

 

Dintre povestile inscrise vor fi alese 5 cazuri sociale de catre o comisie de selectie formata din specialisti din cadrul clinicii Dental One si cele 5 persoane publice care s-au alaturat campaniei.

Cazurile lor vor fi verificate de catre echipa clinicii, iar alegerea tanarului care va beneficia de tratamentele dentare gratuite se va face si cu ajutorul publicului care va putea vota online pana pe data de 5 septembrie 2016, urmand ca Beneficiarul tratamentului din prima editie a campaniei sa fie anuntat pe 6 septembrie 2016.

 

"Mi-a fost frica de dentist toata copilaria. O frica groaznica, am plecat de zeci de ori din cabinetele medicilor inainte de a-mi veni randul. Din pacate, chiar si acum, in anul 2016, cand mersul la dentist nu mai doare, foarte multi dintre copiii din Romania nici nu stiu ca exista periuta de dinti. Statisticile arata incredibil si pare ca nu avem legatura cu lumea civilizata. Trebuie le oferim acestor copii acces la informatie, dar mai ales acces la tratament celor care nu au posibilitati. Sunt foarte multi in aceasta situatie, iar statul roman face prea putin pentru acesti copii. De aceea salut si sustin initiativa prietenilor mei de la Dental One. Sper sa li se alature si altii." a declarat Dragos Patraru (jurnalist).

 

"Am ales sa ma implic in aceasta campanie pentru ca recunosc ca este prima data cand vad un proiect umanitar in domeniul stomatologic. Sanatatea dentara este extrem de importanta pentru sanatatea intregului organism, si am vazut mult prea multi oameni care au probleme mari, care necesita interventii complicate si mult prea costisitoare. Felicit aceasta campanie, o sprijin cu mult drag si speranta si imi doresc sa ia amploare mare, pentru a veni in sprijinul cat mai multor oameni care au nevoie de ajutor", a declarat Andreea Runceanu (solista si violonista in trupa Amadeus).

 

"Este foarte important sa poti zambi cu incredere si este esential sa ai o dantura sanatoasa. Din pacate insa, nu toti au acces la servicii de sanatate asa cum ar trebui si ma bucur ca avem sansa, datorita initiativei Dental One, sa ajutam un adolescent sa isi recapete zambetul", spune cantareata Adriana Rusu.

 

 

Campania se adreseaza exclusiv adolescentilor si tinerilor cu varste cuprinse intre 16 si 20 de ani, fara posibilitati materiale, in special celor din zonele rurale, unde accesul la informatie si la servicii medicale este limitat.

Cel care va fi ales va beneficia de un tratament complet oferit de specialistii clinicii Dental One, iar la final se va putea bucura de o dantura sanatoasa si un zambet frumos. In acelasi timp, Dental One face apel la membri ai societatii civile, la personalitati si alte clinici dentare care pot sa vina in sprijinul celorlalti tinerilor care vor fi identificati prin aceasta campanie, astfel incat sa gasim solutii pentru fiecare dintre ei.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related