[Berile artizanale] Dana Marmorstein Jovik, Hophead Brewing: Lumea inca trebuie sa invete ce e o bere de calitate, sa isi cunoasca berarii, sa ii urmareasca, sa se implice

[Berile artizanale] Dana Marmorstein Jovik, Hophead Brewing: Lumea inca trebuie sa invete ce e o bere de calitate, sa isi cunoasca berarii, sa ii urmareasca, sa se implice

Dupa cativa ani peste ocean, in State, Darko si Dana Marmorstein Jovik au vrut sa se intoarca mai aproape de casa. Dintre Macedonia si Romania, au ales-o pe a doua ca destinatie. Veneau pe meleaguri romanesti cu ganduri de antreprenoriat - aveau capital si o dragoste noua: berea artizanala.

In timp, a luat nastere Hophead Brewing o bere produsa de Darko, cu ajutorul tatalui Danei, si distribuita deocamdata in Cluj, urmand ca in toamna sa ajunga si in Bucuresti. Hophead va ramane disponibila, dincolo de berarie, in anumite baruri si magazine de specialitate, cum se intampla in prezent. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Dosare editoriale

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Related