savana, singura vopsea superlavabila cu Teflon™ din Romania, disponibila acum si intr-o paleta larga de culori

savana, singura vopsea superlavabila cu Teflon™ din Romania, disponibila acum si intr-o paleta larga de culori

savana, marca lider in inovatie si culoare pe piata vopselelor si lacurilor decorative din Romania, anunta extinderea gamei de vopsele lavabile colorate prin lansarea savana vopsea superlavabila colorata cu Teflon™. 

Noua vopsea lavabila colorata ofera consumatorilor acelasi beneficiu de rezistenta superioara la patare si murdarire datorita tehnologiei Teflon™ pentru protectia suprafetelor care a facut din savana superlavabila alba cu Teflon™ cea mai de succes inovatie de pe piata vopselelor din Romania.

In plus, savana vopsea superlavabila colorata cu Teflon™ este disponibila in peste 1000 de nuante ultra-rezistente, cu putere mare de acoperire a stratului suport.

savana cu Teflon™, rezultat al parteneriatului inceput acum 10 ani cu Chemours, companie inclusa pana nu demult in grupul DuPont, este una dintre cele mai de succes variante de vopsea lavabila din portofoliul savana, datorita performantelor superioare livrate de tehnologia Teflon™, cum ar fi rezistenta la patare si murdarire. Teflon™ detine suprematia la nivel mondial in ceea ce priveste protectia suprafetelor si este utilizata de companii inovatoare din intreaga lume in gama de vopsele premium.

 

Produsele savana cu Teflon™ sunt cele mai apreciate din portofoliul Fabryo Corporation, acestea reprezentand aproximativ 50% din totalul vanzarilor din gama savana. Mai mult, categoria dominanta reprezentata de vopseaua superlavabila savana cu Teflon™ a inregistrat cresteri sustinute in ultimii ani, anul trecut vanzarile in bani avand un avans de 9% in comparatie cu 2014, continuand accelerat in primele 7 luni ale anului 2016 cu +18% fata de primele luni ale anului trecut. savana cu Teflon™ raspunde unei nevoi reale a consumatorului roman care este dispus sa aleaga o vopsea de calitate superioara.

 

"Folosirea exclusiva in Romania a tehnologiei Teflon™ este una din prioritatile noastre strategice in pozitionarea savana drept cel mai relevant, respectat, dorit si indragit brand de vopsele decorative din Romania. In urma solicitarilor constante din partea clientilor nostri si a nevoii consumatorilor de a avea disponibila varianta alba cu Teflon™ si in culoare, am decis sa extindem aceasta categorie de produse cu vopsele decorative intr-o paleta cu peste 1000 de culori, atat pentru interior, cat si pentru exterior", a precizat Cristina Avram (Consumer Marketing la Fabryo).

 

savana continua sa inspire consumatorii in alegerea culorii dorite prin campanii de comunicare, cea mai recenta fiind “Traieste viata in culori!”.

Pe site-ul savanaculoare.ro savana indeamna consumatorii sa descopere culoarea celor mai importante evenimente zilnice din viata lor si sa o utilizeze in decorarea casei. Nuanta experimentata online poate fi gasita intr-unul din cele 700 centre de colorare savana raspandite in toata tara.

Lansarea gamei savana vopsea superlavabila colorata cu Teflon™ este anuntata printr-un spot tv care ii are ca protagonisti tot pe ucenicul Andi Vasluianu si pe maestrul Bombi. Ambasadorii savana transmit cu umor performantele superioare ale Teflonului™ precum rezistenta la murdarire si curatarea facila care se extind acum si asupra savanei vopsea superlavabila colorata cu Teflon™.

 

Datorita noii game, fiecare consumator se poate transforma intr-un artist la el acasa, transformand peretii colorati cu savana cu Teflon™ intr-un suport pentru lucrari artistice care sa reflecte imaginatia familiei.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related