Pizza Hut deschide un nou restaurant dine-in, in incinta ParkLake

Pizza Hut deschide un nou restaurant dine-in, in incinta ParkLake

Pizza Hut isi extinde reteaua de restaurante din Bucuresti, deschizand o noua unitate in cadrul ParkLake, noul mall din zona Titan. Odata cu aceasta deschidere, reteaua Pizza Hut ajunge la 21 de restaurante aflate in Bucuresti si in tara.

Restaurantul deschis in ParkLake ocupa o suprafata de 250 mp, fiind amplasat la etajul intai, in zona de food-court. Pentru deschiderea acestei noi unitati, a fost necesara o investitie de 420.000 euro, fiind astfel create 30 de locuri noi de munca.

 

"Ne bucuram sa anuntam deschiderea unui nou restaurant Pizza Hut in Bucuresti, fiecare inaugurare aducand bucuria meselor impreuna mai aproape de clientii nostri. Cei care ne vor vizita, vor gasi aici aceleasi produse de calitate pentru care vin in restaurantele noastre – de la clasicele retete de pizza, paste si salate, la preparatele speciale din meniul american, disponibil acum si in aceasta noua locatie Pizza Hut. Varietatea produselor oferite este foarte importanta pentru noi, pentru ca ne dorim sa le oferim clientilor preparate delicioase exact asa cum isi doresc, de fiecare data cand ne calca pragul", a declarat Monica Eftimie (Chief Marketing Officer Pizza Hut).

 

Restaurantul Pizza Hut din ParkLake ofera clientilor posibilitatea de a comanda, pe langa retetele din meniul traditional Pizza Hut, cu varietati de pizza, paste si salate, si preparatele din meniul „American Dining Experience”, cu o selectie de produse tipic americane. Meniul american contine preparate clasice cum sunt burgerii, aripioarele picante sau coastele de porc, dar si aperitive specifice cum sunt platourile cu pui sau fructe de mare.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related