Farmec deschide la Bucuresti primul magazin Gerovital din Romania

Farmec deschide la Bucuresti primul magazin Gerovital din Romania

Farmec, cel mai important producator roman de cosmetice, deschide primul magazin Gerovital din Romania si, totodata, primul magazin al companiei din Bucuresti. Astfel, dupa inaugurarea noului magazin din Timisoara, producatorul clujean continua extinderea retelei de magazine proprii la nivel national.

Situat in ansamblul comercial Park Lake din Bucuresti, pe strada Liviu Rebreanu nr.4, noul magazin Gerovital are o suprafata totala de 52 de metri patrati, iar pentru amenajarea acestuia s-au investit 67.000 de euro.

 

Magazinul ofera toate produsele din gamele Gerovital si Aslavital, dar si consultanta permanenta legata de acestea. In cadrul vizitei, clientii pot beneficia gratuit de o sedinta de dermoanaliza, pentru stabilirea tipului de ten prin folosirea unor masuratori instrumentale specifice care analizeaza nivelul de hidratare, elasticitate, nivelul de sebum si gradul de pigmentare al pielii.

 

"Am primit nenumarate solicitari de a deschide un magazin in capitala, asa ca am decis sa le facem o bucurie clientilor nostri si sa inauguram in Bucuresti primul magazin Gerovital din Romania, aducand excelenta in cosmetica mai aproape de toti romanii. Gerovital este cel mai iubit brand romanesc si lider pe segmentul produselor de ingrijire a tenului, cat si pe cel al produselor de intretinere a firului de par. Bucurestenii vor beneficia de toate produsele brandului, precum si de intreaga gama Aslavital, primul brand autohton de produse cosmetice pe baza de argila romaneasca 100%", a declarat Mircea Turdean (Director General Farmec).

 

Brandul Gerovital, mostenire a profesorului Ana Aslan, reuneste game recunoscute international si atent create pentru ingrijirea parului, a pielii si a tenului, printre care se numara Gerovital H3, Gerovital Tratament Expert, Gerovital Plant, Gerovital Men si Gerovital Sun.

Anul acesta, Gerovital a obtinut titlul de Superbrand 2015, intr-o competitie in care au fost analizate calitatea, performanta si popularitatea a peste 1500 de branduri. Produsele AslaVital pentru ingrijirea tenului au la baza argila pura, 100% romaneasca, provenita dintr-o sursa unica, Muntii Padurea Craiului.

In perioada 20 septembrie-25 septembrie, clientii vor beneficia de 20% discount la orice achizitie din magazinul Gerovital Bucuresti.

Deschiderea magazinului Gerovital din Park Lake face parte din strategia Farmec de imbunatatire si modernizare a retelei de magazine in tara. In prezent, reteaua Farmec numara 8 puncte de distributie in Cluj, Bucuresti, Arges, Sibiu, Brasov si Neamt si 3 puncte de lucru in Baia Mare, Craiova si Focsani. In acest moment, Farmec are 6 magazine proprii in Cluj Napoca (3 magazine), Arad, Sibiu si Tg. Mures.

Saptamana aceasta, Farmec va inaugura un nou magazin Gerovital, la Constanta, acesta fiind si primul magazin al companiei din acest oras.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related