Mastercard si eMAG rasplatesc cumparaturile online cu cardul si ofera beneficii la prima utilizare

Mastercard si eMAG rasplatesc cumparaturile online cu cardul si ofera beneficii la prima utilizare
  • In aceasta toamna, Mastercard si eMAG deruleaza campania „Cumparaturile destepte iti dau cadouri perfecte
  • In cadrul campaniei, clientii care platesc pentru prima oara in acest an, online pe site-ul eMag.ro prin intermediul unui card Mastercard sau Maestro, sunt rasplatiti cu un Card Cadou de 25 lei

Mastercard, operatorul celei mai rapide retele de procesare a platilor din lume, si eMAG lanseaza o noua campanie promotionala dedicata incurajarii platilor electronice la nivelul consumatorilor romani.

In cadrul acestei campanii, Mastercard si eMAG rasplatesc cu un Card Cadou in valoare de 25 lei toti consumatorii ce utilizeaza un card Mastercard sau Maestro pentru prima oara, in acest an, pe platforma emag.ro, m.emag.ro sau in aplicatia eMAG, indiferent de valoarea produsului achizitionat. Campania ofera astfel consumatorilor o experienta de plata superioara consumatorilor.

 

"Ne bucuram sa anuntam o noua faza a parteneriatului nostru cu eMAG, ce continua strategia noastra de a dezvolta si promova platile online. Atat noi, cat si eMAG, apreciem potentialul fantastic al comertului electronic local, si in aceasta toamna, ne propunem sa incurajam platile electronice inca o data, oferind o experienta cat mai buna de shopping online celor care aleg sa plateasca destept – simplu si comod, doar cu cardul. Credem ca Mastercard se afla in pozitia ideala pentru a inova experienta la plata a consumatorilor, in continuarea organica a experientei la utilizare – indiferent de canalul utilizat si vom continua sa punem la dispozitie cele mai atractive solutii de plata electronica", a declarat Roxana Petre (Business Development Manager, Romania, Mastercard).

 

"Pentru clientii nostri cumparaturile online sunt un stil de viata: au la dispozitie orice produs isi doresc si beneficiaza de servicii de inalta calitate, care ii ajuta sa economiseasca timp, pe care il pot petrece cu familia. Campania dezvoltata in parteneriat cu Mastercard vine in continuarea eforturilor noastre de a le oferi cumparatorilor cea mai buna experienta de shopping si incurajeaza plata cu cardul. Ne dorim ca tot mai multi clienti sa incerce beneficiile cumparaturilor online", a declarat Mircea Balica (Platform Manager eMAG Romania).

 

Campania „Cumparaturile destepte iti dau cadouri perfecte” se desfasoara in perioada 1 octombrie – 15 noiembrie 2016 si se adreseaza tuturor consumatorilor romani care utilizeaza pentru prima data in 2016 un card Mastercard sau Maestro, pentru achizitia oricarui produs comercializat de eMAG, rasplatindu-i cu un Card Cadou, nominal, in valoare de 25 lei, ce poate fi utilizat pana la data de 31 decembrie 2016.

In plus, consumatorii care utilizeaza aplicatia eMAG si un card Mastercard sau Maestro pot selecta optiunea Plata cu 1 click la checkout, beneficiind astfel de o solutie de plata simplificata si securizata, fara a introduce datele cardului pentru fiecare tranzactie – optiunea Plata cu 1 click preia datele necesare autorizarii tranzactiei sub forma unui cod numeric criptat, asigurand o experienta de plata comoda, in conditii de siguranta deplina.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related