Atelierele Pegas lanseaza franciza Pegas

Atelierele Pegas lanseaza franciza Pegas

Atelierele Pegas au 15 modele de biciclete pentru adulti si copii, care insumeaza aproximativ 60 de variante de bicicleta Pegas, luand in calcul paleta de culori disponibila. Practic, un magazin in sistem franciza Pegas va putea oferi clientilor si mai ales fanilor Pegas o experienta completa in alegerea bicicletei potrivite, a accesoriilor cu care aceasta poate fi dotata, precum si a hainelor cu care poate fi purtata. De asemenea, Pegas are o gama de accesorii de peste 1000 de repere, precum si peste 1000 de repere de piese de schimb si de reconditionat.

 

"Atelierele Pegas au in prezent o gama complexa de modele si accesorii pentru biciclete si recomandarea tuturor specialistilor este sa dezvoltam si magazine in sistem de francize. Astfel, lansam franciza Pegas pentru care este nevoie de achizitii de pana la 40.000 lei pentru care putem acorda credit furnizor – cu termen de plata pana la 120 de zile, taxa de franciza 0 valabila pentru inscrierea cu comanda facturata pana la 25 decembrie 2016, ca din 2017 – taxa de franciza sa coste 5.000 euro. De asemenea, comisionul din cifra de afaceri va fi 0, in conditiile inscrierii comenzilor pana la data facturata 25 decembrie 2016, care va creste la 5% din 2017. Mai mult, vom oferi preturi competitive la achizitia de marfa in functie de termenul de plata de maximum 120 zile acordat incepand de la 20%", explica Andrei Botescu (fondatorul Atelierelor Pegas).

 

Pentru cei interesati de franciza Pegas, exista mobilier personalizat indoor si outdoor, materiale de publicitate si marketing, si materiale pe care le punem la dispozitie in mod gratuit, ca stand display biciclete interior si exterior, sugestii / simulari de design pentru magazinele Pegas, materiale promotionale precum si productia publicitara necesara lansarii campaniilor locale.

Mai mult, echipa Pegas poate oferi asistenta la negocieri pentru publicitatea offline si online locala, inclusiv cofinantarea campaniilor, in anumite cazuri. In plus, oferim si consultanta pentru a aplica la programul Romania Start Up Plus, unde pentru organizatii SRL-D se poate obtine pana la 40.000 euro nerambursabili.

 

"Sfatuim viitorii posesori de francize sa gandeasca magazinul de biciclete si accesorii Pegas in combinatie cu mici cafenele dedicate persoanelor care practica sporturi urbane si pe care ne dorim sa le coagulam intr-o comunitate a oamenilor sanatosi si iubitori de miscare, dar si de branduri autentice romanesti", adauga Andrei Botescu.

 

Proiectul Pegas s-a nascut din pasiune pentru biciclete, pentru identitate urbana si din dorinta de a construi un brand puternic romanesc. Pe langa nostalgie, Pegas investeste in cercetare si dezvoltare de produse noi, cu un design functional si un pret competitiv. Pana in prezent, peste 13.000 de biciclete din noile colectii Pegas au ajuns la clienti din tara si din Europa.

Dupa patru ani de la relansarea celor mai cunoscute biciclete din anii ‘70-‘80, Atelierele Pegas au adus publicului 15 noi modele special create pentru toata familia. In octombrie 2015 proiectul Pegas a trecut la un nivel superior prin atragerea unui investitor de anvergura.

Prin parteneriatul cu Network One Distribution, brandul Pegas isi va accelera dezvoltarea la nivel national si international. In urmatorii trei ani, Atelierele Pegas tintesc o crestere de zece ori a volumului de biciclete, pana la 25.000 de bucati anual si o cifra de afaceri de 5 milioane de euro.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Campanii

Subiecte

SectiuneBranded


Related