Grand Cinema & More redevine gazda unui spectacol grandios: „My Fair Lady”

Grand Cinema & More redevine gazda unui spectacol grandios: „My Fair Lady”

Actorii, muzicienii si dansatorii se pregatesc sa isi ocupe locul pe scena, iar iubitorii evenimentelor de calitate isi pot asigura locul in sala

A mai ramas doar o saptamana pana la noua seria de spectacole ale musicalului care a scris istorie pe Broadway si West End. Pentru cei peste 70 de artisti, acestea sunt ultimele zile de repetitii, iar, pentru toti cei care vor sa ia parte la un spectacol comparabil cu cele de pe scenele internationale, sunt ultimele zile in care isi mai pot cumpara bilete pentru una dintre reprezentatiile „My Fair Lady” din stagiunea de toamna. Spectacolul, in regia lui Razvan Ioan Dinca, va putea fi urmarit in sala Epika din Grand Cinema & More pe 13, 14, 15 si 16 octombrie, dar si pe 8, 9, 10 si 11 decembrie.

40 de actori si dansatori, 27 de muzicieni si 12 solisti repeta deja pentru ca viitoarele spectacole sa vina in intampinarea asteptarilor stabilite de premiera din luna mai. Atunci, peste 2.000 de spectatori s-au putut bucura de cea mai mare productie privata a unui musical, marcand un moment important in calendarul celor mai apreciate spectacole din Romania.

 

"Am avut sansa sa fac parte din generatia care, la Teatrul de Opereta, a invatat cum se face un spectacol <<ca afara>>, un musical <<ca afara>>. Am fost implicat ca actor si/sau traducator in mai toate proiectele de acolo si am crescut cu acest curent, am descoperit tainele teatrului muzical. <<My Fair Lady>> este primul proiect privat de anvergura care a reusit sa realizeze un musical <<ca afara>>, un lucru incredibil in peisajul teatral romanesc, iar, din acest motiv, productia trebuie sa fie un <<must see>>", spune, despre spectacol, Ernest Fazekas (traducator al libretului si actor in rolul profesorului Henry Higgins).

 

"Sa joci intr-o sala de cinema, intr-un musical care in Romania nu e atat de cunoscut e ca si cum te-ai arunca in gol. Am inteles, insa, ca publicul a fost pregatit sa ne prinda din zbor si cred ca asta a fost una dintre cele mai mari victorii. (…) E o viata intreaga in acest spectacol, traita demn, inalt si frumos", a descris Ana Maria Georgescu (actrita din rolul Elizei Doolittle) proiectul.

 

Dincolo de a aduce impreuna artisti remarcabili ai scenei autohtone, dar si o echipa internationala de creatie, din care fac parte dirijorul Daniel Jinga, scenograful american Maruti Evans, designerul de costume Oana Botez, coregraful Violeta Dinca si designerul de lumini Daniel Klinger, cea mai mare provocare a acestui spectacol a fost transformarea unei sali de cinema intr-una autentica de teatru. Ingeniozitatea acestei puneri in scena si maiestria celor implicati in proiect se reflecta in decorul pe doua etaje, optimizat pentru a sustine simultan actori, balet si o intreaga orchestra live.

Pentru spectacolele din luna octombrie biletele pot fi achizitionate de la casele de bilete din cadrul Grand Cinema & More, de pe bilet.ro si pe site-ul Cinemagia.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related