„Musicalul perfect”, rescris la Grand Cinema & More prin efortul a zeci de solisti, actori si dansatori

„Musicalul perfect”, rescris la Grand Cinema & More prin efortul a zeci de solisti, actori si dansatori

Peste 2.000 de spectatori au fost martorii spectacolului-eveniment “My Fair Lady”, interpretat in viziunea regizorului Razvan Ioan Dinca.

Sutele de ore de repetitii, increderea colectiva in succesul acestui proiect, ingeniozitatea si viziunea artistica a unei intregi echipe de profesionisti s-au concretizat intr-o serie de reprezentatii demne de a recrea ceea ce a fost numit „musicalul perfect”.

Timp de 4 zile, spectacolul-eveniment „My Fair Lady”, interpretat in viziunea regizorului Razvan Ioan Dinca a insufletit sala Grand Cinema & More, marcand cu succes 60 de ani de la premiera mondiala.

 

Pentru cateva zile, Sala Epika s-a transformat intr-o sala de teatru veritabila, intru totul construita in jurul acestui spectacol. Decorul impresionant adaptat scenelor prin jocuri de lumini, dublat de costumele special realizate pentru acest eveniment, au alcatuit cadrul perfect al unei adaptari moderne, deopotriva comice si emotionante.

In cele 4 zile de reprezentatii, peste 2.000 de spectatori au fost martorii unei demonstratii de profesionalism, au descoperit noi dimensiuni ale talentului unor artisti cunoscuti si au putut savura adaptarile in limba romana ale melodiile care au facut memorabil musicalul „My Fair Lady”.

Pentru elaborarea acestei productii complete, echipa de productie a colaborat cu o echipa internationala de creatie, alcatuita din scenograful Maruti Evans, cunoscut pentru castigarea Drama Desk Sam Norkin Award in 2013 si contributia sa in spectacole precum ”Maestrul si Margareta” si ”Alice vs Wonderland” si designerul de costume Oana Botez, castigatoare a Barrymore Awards pentru Excelenta in Teatru si Drammy Award.

Traducerea si adaptarea libretului au fost realizate de Ernest Fazekas, iar coregrafia ii apartine Violetei Dinca. Acestora li s-a alaturat Daniel Klinger, unul dintre cei mai buni designeri de lumini din Romania.

 

"Pana acum, evenimentele alternative pe care le-am gazduit in salile Grand Cinema & More au fost atrase prin eforturile echipei noastre. „My Fair Lady” este primul spectacol pe care nu doar il sustinem, ci il initiem, implicandu-ne activ in evolutia lui, succesul acestor reprezentatii devenind, pentru noi, o victorie personala. Reusita unui proiect atat de ambitios vine ca un garant al pozitionarii noastre ca promotori ai tuturor formelor de arta si ne consolideaza increderea in demersurile viitoare, avand acelasi scop – de a aduce frumosul mai aproape de public in cadrul familiar al cinematografului", a declarat Atena Simovic (Alternative Content & Events Director in cadrul Baneasa Developments).

 

Din distributia spectacolului au facut parte urmatorii artisti : Irina Baiant, Ana Maria Georgescu, Ernest Fazekas, Adrian Nour, Catalin Neamtu, Florin Budnaru, Aura Calarasu, Oana Rusu, Diana Alexandra Vladu, Ovidiu Usvat, Marius Seimeanu, Tony Adam, Claudia Susanu, Judith State, Daniela Tocari, Pavel Ulici. Au participat dansatorii: Marian Chirazi, Relu Dobrin, Raluca Dura, Marius Dura, Roxana Niculae, Bianca Patrichi, Irina Strungareanu si Florin Tanase, corul si orchestra fiind dirijate de maestrul Daniel Jinga.

 

Entuziasmul, fascinatia si nostalgia cu care a fost primita aceasta lansare au impus o noua serie de reprezentatii. Piesa va putea fi urmarita din nou, in acelasi format ca pana acum, pe 13, 14, 15, respectiv 16 octombrie.

Biletele au fost deja puse in vanzare, fiind disponibile aici.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related