La Grand Cinema & More, sarbatorile de iarna aduc magia „musicalului perfect” in cea de-a treia serie de reprezentatii My Fair Lady

La Grand Cinema & More, sarbatorile de iarna aduc magia „musicalului perfect” in cea de-a treia serie de reprezentatii My Fair Lady

Grand Cinema & More intampina sarbatorile in atmosfera unui spectacol care a scris istorie pe Broadway. My Fair Lady, in regia lui Razvan Ioan Dinca, revine pe scena salii Epika in cea de-a treia serie de reprezentatii pe 8, 9, 10 si 11 decembrie.

Un bilet la una dintre reprezentatiile celebrului musical poate constitui cadoul perfect pentru cei dragi. Atemporalitatea povestii, traducerea libretului, dinamismul spectacolului ce reuneste, pe aceeasi scena, dansatori, actori, balet si o orchestra live fac din My Fair Lady un musical potrivit spectatorilor de toate varstele.

 

"My Fair Lady a fost, pentru noi, cel mai curajos proiect al acestui an, care ne-a facut sa simtim, cu fiecare punere in scena, emotiile premierei. Ne-am bucurat sa vedem, insa, la finalul fiecarei reprezentatii, sala plina de copii, de familii, de cupluri aplaudand in picioare. Suntem convinsi ca, desi ajunsi la a treia serie de reprezentatii, vom simti din nou nerabdarea unui spectacol pe care ni-l dorim desavarsit, atinsa de bucuria de a fi adus magia unui asemenea musical mai aproape de publicul nostru", a declarat Atena Simovic (Alternative Content & Events Director in cadrul Baneasa Developments).

 

Pentru elaborarea celei mai mari productii private a unui musical din Romania, alaturi de regizor, au lucrat scenograful Maruti Evans, designerul de costume Oana Botez, coregrafa Violeta Dinca, designerul de lumini Daniel Klinger, o echipa formata din 70 de artisti si peste 200 de oameni implicati in productie. Traducerea si adaptarea libretului au fost realizate de Ernest Fazekas. 

Biletele au fost deja puse in vanzare si sunt disponibile pe grandentertainment.ro, in reteaua bilet.ro si la casele de bilete ale cinematografului din Baneasa Shopping City.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related