Pizza Hut Delivery deschide două noi locaţii, în Braşov şi în Popeşti – Leordeni

Pizza Hut Delivery deschide două noi locaţii, în Braşov şi în Popeşti – Leordeni

Rețeaua Pizza Hut Delivery se extinde în acest final de an cu două noi unităţi, în Brașov și Popești – Leordeni. Noile locaţii vor acoperi, prin serviciul de livrare la domiciliu, zona de sud a județului Ilfov și orașul Brașov. Odată cu cele două deschideri, reţeaua Pizza Hut Delivery ajunge la 11 locaţii aflate în Bucureşti şi în ţară.

În afara capitalei, după Cluj Napoca, Brașovul este următorul oraș care a fost inclus pe harta Pizza Hut Delivery. Noua unitate ocupă o suprafaţă de 106 mp, fiind amplasată în incinta Carrefour Braşov, pe Calea București, numărul 107. Odată cu deschiderea noii locaţii au fost create 25 de locuri de muncă.

Cea din Popeşti – Leordeni ocupă o suprafață de 100 mp, fiind amplasată pe Strada Amurgului, numărul 27, în incinta La Strada Mall Concept. Deschiderea acestei noi unităţi a creat 25 de locuri de muncă.

Cele două unități inaugurate recent de Pizza Hut Delivery reprezintă un pas important pentru noi, deoarece suntem un brand aflat în continuă dezvoltare, pentru care extinderea este obiectivul principal. Prima deschidere de anul acesta a fost cea din Popești – Leordeni, urmată la scurt timp de inaugurarea din Brașov.

Sunt două orașe noi pentru Pizza Hut Delivery și sperăm ca fanii brandului să se bucure de rețetele inovative din meniul nostru, pe care le pot comanda oricând își doresc”, spune Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut Delivery. 

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related