KFC deschide primul restaurant din Piatra Neamt, reteaua ajungand la 63 de locatii

KFC deschide primul restaurant din Piatra Neamt, reteaua ajungand la 63 de locatii

KFC extinde reteaua de restaurante prin inaugurarea locatiei cu numarul 63, in cel mai nou centru comercial din nord-estul tarii. Prima unitate KFC din judetul Neamt poate fi gasita in cadrul Shopping City Piatra Neamt din Bulevardul Decebal, numarul 79, in zona de food court.

Locatia are o suprafata de 150 mp, fiind rezultatul unei investitii de 350.000 de euro, ce beneficiaza de acelasi design modern, specific tuturor restaurantelor KFC in Romania, fiind dotat cu echipamente de ultima generatie.

Deschiderea restaurantului KFC a creat 30 de noi locuri de munca in Piatra Neamt, oferind beneficii diverse angajatilor acestei unitati.

"Suntem mandri de fiecare data cand inauguram noi locatii, insa acest restaurant este cu atat mai important fiind primul din judetul Neamt, o regiune in care nu am ajuns pana acum. Oportunitatea oferita de inaugurarea noului centru comercial din Piatra Neamt ne-a ajutat sa aducem produsele KFC mai aproape de locuitorii din nord-estul tarii, pe care ii asteptam astfel sa se bucure de produse proaspete, preparate in fiecare zi in restaurant, dupa reteta secreta a Colonelului Sanders", a declarat Monica Eftimie (Chief Marketing Officer KFC).

Odata cu inaugurarea noului restaurant, reteaua KFC din Romania acopera 24 de orase.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

SectiuneBranded


Related