Tuborg Christmas Brew da tonul sarbatorilor de iarna

Tuborg Christmas Brew da tonul sarbatorilor de iarna

Pe 4 noiembrie, in prima zi de vineri a lunii noiembrie, a fost lansata Tuborg Christmas Brew, berea care da gustul sarbatorilor de iarna.

Berea cu un gust mai aromat, care nu doar ca se asezoneaza cu bucatele de sarbatori, ci si cu timpul petrecut cu prietenii, a devenit un simbol al Craciunului, inca din anul 2000.

Tuborg Christmas Brew este o bere produsa din trei tipuri de malt, avand o aroma distincta. Aflata de peste 35 de ani in topul preferintelor bautorilor de bere din Danemarca, Tuborg Christmas Brew a creat traditia lansarii simultane a editiilor din Romania cu cele din Danemarca si alte tari.

Lansarea de anul acesta, vine cu o noutate: Delia Matache a fost invitata de Tuborg Christmas Brew sa reintepreteze bine cunoscutul jingle, intr-un spot TV nou. Jingle-ul va putea fi auzit in lunile noiembrie – decembrie pe TV, on-line si radio, si va fi fredonat de craciunite in locatiile Tuborg din tara.

Caravana albastra a pornit de la fabrica Tuborg catre toate orasele din Romania, urmand ca toate locatiile Tuborg sa fie decorate special in culorile Tuborg Christmas Brew.

"Tuborg Christmas Brew este un brand unic pe piata si suntem bucurosi sa pastram traditia acestei editii limitate dedicata special sarbatorilor de iarna. An de an rasplatim consumatorii prin acelasi gust unic usor caramelizat, recunoscut de toti cei ce o indragesc, iar cei care abia acum o descopera, e imposibil sa nu se indragosteasca de ea. Anul acesta chiar si Delia Matache a fost inspirata de aroma speciala a acestei beri cu gust de sarbatori, reinterpretand binecunoscutul jingle", a declarat Paul Markovits (Vice Presedinte Marketing, URBB).

Bautura brun-roscata, in editie limitata, ce aduce gustul Craciunului mai aproape de consumatori poate fi savurata si in acest sezon, incepand cu 4 noiembrie. Produsul poate fi gasit atat in varianta sticla (0,5 si 0,75 litri), cat si la doza de 0,5.

Tuborg Christmas Brew ramane un motiv in plus pentru ca sarbatorile de iarna sa aiba un gust special, fiind asteptat cu nerabdare in fiecare an.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related