Acum, la KFC poti achizitiona cel mai dorit meniu platind cu like-uri

Acum, la KFC poti achizitiona cel mai dorit meniu platind cu like-uri

Ca in fiecare inceput de an, fanii KFC regasesc produsele preferate in meniurile Smart, la un pret special. 2017 aduce un plus campaniei de dupa sarbatori, clientii putand achizitiona acum meniurile Smart si cu like-urile stranse pe retelele de socializare, in perioada sarbatorilor.

Pentru a putea achita cu like-uri in restaurantele KFC, clientii trebuie sa isi scaneze profilul de Facebook prin intermediul platformei dedicate, unde vor afla cate reactii au strans pe perioada sarbatorilor, pentru a achizitiona Smart Meniuri cu acestea.

Astfel, cei care au strans 1250 de like-uri in luna decembrie, vor primi un voucher generat de platforma, pentru un meniu Smart. Fiecare utilizator poate beneficia de un singur astfel de voucher. De asemenea, cei care distribuie informatiile despre numarul de like-uri stranse, pot intra in tragerea la sorti pentru a castiga un aparat foto special – Social Media Wonder Cam.

"Bugetul de dupa sarbatori este mereu restrans, motiv pentru care, in fiecare an, la KFC aducem produsele preferate ale clientilor nostri, la un pret special. Campania Smart Menu reprezinta deja o traditie in restaurantele noastre. In perioada campaniei, traficul in restaurante a crescut cu peste 10% in 2016 fata de 2015, semn ca atat clientii fideli asteapta aceasta oferta, dar si cei noi sunt incantati si ne viziteaza pentru a profita de promotie. Anul acesta, noutatea consta in sansa de a achizitiona meniurile Smart cu like-urile adunate pe Facebook de sarbatori, pentru ca toata lumea merita o masa delicioasa, oricat de mic este bugetul la inceput de an", a declarat Monica Eftimie (Chief Marketing Officer KFC).

 

Pana la data de 9 martie 2017, meniul KFC include trei oferte smart, la preturi speciale: Smart Menu, cu trei Hot Wings, doua Crispy Strips, o portie mica de cartofi prajiti, un sos la alegere si o racoritoare, la pretul de 12,5 lei, Smart Menu Plus, ce combina doua Crispy Strips cu cinci Hot Wings, o portie medie de cartofi prajiti, un sos la alegere si o racoritoare, la pretul de 17,5 lei si Smart Bucket, varianta de grup, ce include doua bucati de pui, patru Crispy Strips, patru Hot Wings si doua portii medii de cartofi prajiti, la pretul de 30 de lei. In plus, salata Coleslaw are si ea un pret promotional, de 3,5 lei.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related