Praktiker implineste 15 ani de activitate pe piata din Romania si ofera cadou un apartament in Bucuresti

Praktiker implineste 15 ani de activitate pe piata din Romania si ofera cadou un apartament in Bucuresti

Praktiker, primul si unul dintre cei mai cunoscuti retaileri de DIY din Romania, aniverseaza 15 ani de activitate pe piata locala si isi rasplateste clientii cu un cadou pe masura: un apartament cu 4 camere in Bucuresti, aflat in ansamblul PALLADIUM RESIDENCE.

De 15 ani, Praktiker Romania transforma casele milioanelor de clienti care trec pragul magazinelor sale in „acasa”. In fiecare dintre cele 27 de magazine, aflate in 23 de orase la nivel national, clientii Praktiker pot gasi solutiile optime de amenajare: o gama larga de produse de DIY si servicii adaptate nevoilor clientilor.

Praktiker Romania s-a mentinut intotdeauna foarte aproape de dorintele si asteptarile clientilor sai, oferindu-le produse de top, unele dintre acestea regasindu-se exclusiv in magazinele retailerului DIY, la preturi competitive in piata. Cei 15 ani de succes local confirma, o data in plus, faptul ca strategia de business „de a plasa clientul pe primul loc”, pe care Praktiker a ales sa o urmeze, este cea mai buna.

Anul aniversar le aduce clientilor Praktiker cel mai mare cadou oferit de un retailer DIY pana in acest moment. Astfel, toti cei care achizitioneaza in perioada 7 februarie – 30 septembrie 2017 produse de cel putin 500 RON din magazinele Praktiker din intreaga tara sau din magazinul online pot participa la tombola pentru un apartament la cheie in Bucuresti, in Palladium Residence.

Inscrierile se fac trimitand codul unic inscris pe bon prin SMS la 3727 sau direct pe praktiker.ro. Mai multe bonuri inscrise inseamna mai multe sanse de reusita.

"Asa cum i-am obisnuit deja pe clientii nostri, la Praktiker au doar avantaje! Ne dorim sa marcam primii 15 ani de activitate Praktiker in Romania printr-o campanie dedicata lor. Astfel, le dam ocazia de a se inscrie in tombola pentru cel mai valoros cadou oferit de un retailer DIY, o locuinta care va schimba viata fericitului castigator si a familiei sale.", a spus Mirela Ochiana (Marketing Manager Praktiker Romania).

 

15 ani de Praktiker in Romania

In 2002, Praktiker patrundea pe piata din Romania prin deschiderea primului magazin. In contextul in care nevoile de amenajare a locuintei si gradinii erau suplinite de micile magazine cu o oferta limitata de produse, retailerul a fost pionierul pietei locale, aducand romanilor un nou concept: comertul de tipul Do-It-Yourself. Formatul modern de magazin, cu o mare varietate de produse si servicii, a avut foarte mare succes pe piata din Romania, conducand la o dezvoltare rapida a acestui segment in decursul a cativa ani.

Intre 2002 si 2006, reteaua Praktiker a inceput extinderea pe piata din Romania, prin deschiderea de noi magazine, pentru a fi cat mai aproape de consumator. Inaugurarea celor 11 noi locatii a asigurat companiei o mai buna acoperire, precum si posibilitatea de a-si imbunatati gama de servicii in acord cu nevoile si solicitarile clientilor. Praktiker a pus intotdeauna clientul pe primul loc.

2006 si 2008 sunt considerati cei mai dinamici ani de pana acum, in ceea ce priveste extinderea retelei Praktiker pe piata autohtona. Atat in 2006, cat si in 2008 s-au deschis cate cinci noi magazine in tara. La sfarsitul anului 2008, Praktiker Romania numara deja cel de-al 25-lea magazin, fiind prezent in 21 de orase diferite.

In 2012, Praktiker avea 27 de magazine, in 23 de orase din tara, comercializand peste 40.000 de produse necesare amenajarii casei si gradinii. In plus, Praktiker ofera o gama variata de servicii post-vanzare, concepute pentru a raspunde necesitatilor diverse ale clientilor: transport la domiciliu al produselor achizitionate, servicii de cusut draperii si perdele, comenzi speciale realizate la cererea clientilor, combinare cromatica, servicii si solutii financiare si multe altele.

Mai mult, tot in 2012 s-a lansat si programul de fidelizare a clientilor, unic in piata de DIY, prin care acestia primesc reduceri pe viata de 5% sau chiar 10%, in functie de nivelul cumparaturilor.

In 2016, un alt program Praktiker, tot unic in piata de DIY in care activeaza compania, isi propunea fidelizarea mesterilor. Prin acest program, mesterii beneficiaza de un plus de avantaje la achizitii, returnand o parte din banii cheltuiti sub forma de vouchere de cumparaturi.

Praktiker Romania a venit si mai aproape de clientii sai prin lansarea oficiala a magazinului online, in aprilie 2016, cu o varietate de peste 20.000 de produse, la aceleasi preturi ca in magazinele fizice.

Numarul produselor disponibile in magazinul online va creste de la o luna la alta, astfel incat toate produsele din magazinele fizice sa fie disponibile si pe praktiker.ro. Procesul de imbunatatire a magazinului online va continua si in perioada urmatoare, pentru a oferi clientilor Praktiker cea mai buna experienta la cumparaturi, chiar din confortul propriei locuinte.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related