Teatrul Excelsior joacă piesa “Degețica” la ParkLake Shopping Center

Teatrul Excelsior joacă piesa “Degețica” la ParkLake Shopping Center

Parterul centrului comercial se transformă în 19 februarie în tărâm de basme pentru copii. ParkLake Shopping Center continuă și în februarie seria pieselor de teatru lunare pentru copii. Pe 19 februarie, cei mici sunt așteptați în centrul comercial pentru a vedea “Degețica”, piesă pusă în scenă de Teatrul Excelsior.

Adaptat după binecunoscuta poveste a lui Hans Christian Andersen, spectacolul ”Degețica” prezintă peripeţiile fetiţei cât un deget într-un cadru de basm, unde-i va întâlni şi pe ceilalţi eroi ai poveştii: Broscoiul, Șobolul, Rândunica şi Prinţul Florilor. Cei mici vor putea urmări aventurile Degeţicăi şi ale prietenilor ei timp de o oră, printre momente muzicale şi de amuzament. Spectatorii vor cutreiera, alături de Degețica și alte personaje, un tărâm plin de magie și de învățături. „Degeţica“ este un spectacol dramatizat şi regizat de Aurel Mitran, iar scenografia este semnată de Ștefan Pârvulescu.

Piesa va avea loc duminică, 19 februarie, în intervalul orar 16:00-17:00, la parterul ParkLake (în Main Square), cu acces gratuit. Seria pieselor de teatru pentru copii va continua pe tot parcursul anului 2017, cu o reprezentație pe lună.

Spectacolele de teatru pentru cei mici au debutat la ParkLake în ianuarie cu punerea în scenă a piesei „Tărâmul Basmelor de Iarnă” care a adunat peste 350 de copii și părinți în centrul comercial.

Ateliere tematice pentru copii

Pentru cei mici, ParkLake pregătește o serie de ateliere tematice, unde copiii vor confecționa elemente decorative, jucării și felicitări pentru a sărbători luna iubirii. Atelierele Junior vor avea loc în luna februarie, la etajul 1 (zona Zeppelin Playground), în fiecare vineri între 18:00 și 20:00, iar sâmbătă și duminică între 14:00 și 17:00.

Eveniment de construcție LEGO Batman

Copiii sunt așteptați la ParkLake în perioada 18-19 februarie, între orele 12:00 și 20:00, să ia parte la evenimentul de construcţie LEGO Batman. La sfârşit, cei mici vor fi recompensați cu certificate de participare şi abțibilduri cu supereroii din seria Batman. Evenimentul se va desfăşura la etajul 1, în zona magazinelor pentru copii.

Teatru de păpuși - ”Motanul încălțat”

Duminică, 19 februarie, începând cu ora 11:00, Teatru la Cinema îi așteaptă pe cei mici la adaptarea interactivă a îndrăgitei poveşti “Motanul încălţat”, un spectacol complex ce îmbină jocul actorilor cu păpuşi şi elemente de animaţie şi care încântă prin costume şi decoruri.

Evenimentul este găzduit de Cinema City ParkLake. Biletele pot fi rezervate online și la telefon 031 0051620 sau achizițonate direct de la casele de bilete ale cinematografului.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related