Prima ediție Romanian Hospitality Conference | Dr. David Bosshart - invitat special

Prima ediție Romanian Hospitality Conference | Dr. David Bosshart - invitat special

2015 a fost un an greu pentru HoReCa din perspectiva adaptării la multele evenimente care au avut loc. Acest an a provocat câteva dintre cele mai importante schimbări din ultimii zeci de ani – noile avize ISU necesare pentru funcționarea unui restaurant sau club, legea anti-fumat, modificări ale impozitului specific.

250 de persoane, proprietari și top management din HoReCa și industrii conexe, se vor întâlni pe 19 aprilie la Romanian Hospitality Conference, cel mai mare eveniment dedicat industriei HoReCa din România, pentru a dezbate starea actuală a sectorului din punct de vedere economic și a încerca să indentifice tendințe din viitorul apropiat.

Tema acestei ediții este “Noua Ordine din HoReCa. Tendințe și provocări”. Printre speakeri se numără Daniel Mischie, CEO City Grill, Dan Isai, CEO Salad Box, Radu Bălăceanu, Country Manager Food Panda, Muhammad Murad, Presedinte FPTR, Radu Savopol, owner 5TOGO, Mihai Păun, CEO Bringo și alții. La eveniment vor participa și reprezentanții celor peste 60 de branduri membre HORA.

“Ne dorim să creăm un pol de atracție pentru cei ce vor un business curat în ospitalitate, să creăm o platforma de discuții și întâlniri pe teme actuale și care să-și găsească o implementare prin inițiativele HORA, să creăm sharing de know-how, trenduri și tendințe pentru cei ce vor să facă business în ospitalitate în România”, explică Dragoș Petrescu, președintele HORA.

Dr. David Bosshart este invitat special la Romanian Hospitality Conference pe 19 aprilie la Sheraton Bucharest Hotel. Cercetătorul va vorbi audienței din România despre tendințele consumerismului și despre piața de servicii din sectorul HoReCa. Este cel mai important analist de tendințe al momentului. Cercetătorul este CEO Gottlieb Duttweiler Institute for Economic and Social Studies (GDI) din Elveția. Este expert în evoluția piețelor la nivel global și impactul acestora asupra consumerismului și serviciilor.

Până acum a susținut peste 1.800 de prezentări în 40 de țări pentru o audiență de peste 300.000 de oameni. Munca sa se concentrează pe subiecte precum viitorul consumerismului, transformările societății consumatoare, digitizarea, managementul și cultura HoReCa, globalizarea și filosofia politică.  

Avem nevoie de obiectivitate. Avem nevoie de putere de analiză. Avem nevoie de expertiză. De aceea l-am rugat pe Dr. David Bosshart să accepte invitația noastră. Suntem într-un moment în care trebuie să aducem cât mai mult know-how în industrie și să sprijinim cu bună credință toți jucătorii din sector.

GDI este cel mai mare institut de analiză din Europa în ceea ce privește tendințele de consum și suntem tare mândri că au acceptat propunerea noastră”, spune Florin Maxim, Managing Director Smite.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related