Maratonului Olteniei, aflat la editia a 5-a, se va desfasura pe 26-27 august 2017 la Ramnicu Valcea

Maratonului Olteniei, aflat la editia a 5-a, se va desfasura pe 26-27 august 2017 la Ramnicu Valcea

Maratonul Olteniei, powered by CEZ Romania, pune pentru al 5-lea an consecutiv Ramnicu Valcea pe harta marilor competitii de MTB si alergare montana si lanseaza invitatia tuturor iubitorilor de sport in aer liber de a intra in ritmul naturii si al faptelor bune. Incepand cu data de 15 mai, viitorii competitori se vor putea inscrie pentru oricare din probele concursului pe site-ul competitiei.

Astfel, pentru editia din 2017, alergatorii si biciclistii amatori se vor putea intrece in patru probe consacrate, MTB Cross-country pe doua variante de traseu: scurt, de aproximativ 33 km, si lung - de 51 km, si Trail Running pe doua trasee: unul de semimaraton, de 22 km, si un cros de 10,5 km.

 

Ca in fiecare an, energia participantilor se transforma in bine pentru comunitatea locala.
Cauza sociala a Maratonului Olteniei 2017 este donarea de sange si modernizarea Centrului de Transfuzie Sanguina din Ramnicu Valcea cu echipamente medicale necesare pentru salvarea de vieti.

Cursele de MTB sunt programate sambata, 26 august, iar probele de alergare montana vor avea loc duminica, 27 august. Startul competitiei va avea loc in Parcul Zavoi din Ramnicu Valcea, iar organizatorii au pregatit multe surprize si noutati care exploreaza noi tehnologii si teritorii de comunicare.

"Cred ca vom avea o editie cu adevarat speciala in acest al cincilea an de Maratonul Olteniei. Unii dintre noi vom fi mai experimentati si mai antrenati decat oricand pana acum, iar altii vor fi pentru prima data aliniati la startul unei competitii atat de plina de provocari. Iar aceasta combinatie este exact ce ne dorim pentru ca genereaza o energie unica in randul evenimentelor de profil. Astept cu nerabdare sa ii revad la linia de start pe prietenii consacrati ai Maratonului Olteniei, dar si sa ii cunosc pe aceia care infrunta traseele pentru prima data!"
Martin Zmelik (CEO CEZ Romania).

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Oameni

Pozitii

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related