CEZ Romania - Pedaland intre CSR si promovarea unui stil de viata sanatos

Intr-un mediu de business competitiv in care nu mai conteaza doar calitatea produsului sau a serviciilor, ci si imaginea brandului, directiile de CSR devin din ce in ce mai importante. Se observa astfel o implicare accentuata a companiilor in viata comunitatilor in care activeaza, fie ca vorbim despre branduri din FMCG, fie ca vorbim de cele din sectorul energetic. Un exemplu il primim de la CEZ Romania care, alaturi de PAD Energy Group, dezvolta si sustine Maratonul Olteniei, cel mai amplu concurs de mountain biking din regiunea strabatuta de raul Olt.

Asocierea celor doua companii cu aceasta initiativa din zona sportului de masa vine pe o directie aflata in crestere in Romania: tot mai multe branduri isi dezvolta platforme de sport, fie construindu-le de la zero, fie asociindu-se cu unele deja existente.

Competitiile de mountain biking starnesc interesul atat celor care iubesc miscarea si natura, cat si celor cu un spirit de competitie dezvoltat si cu nevoia de a echilibra profesia si viata personala. Diversitatea publicului participant si interesul pentru o viata activa au facut ca CEZ Romania si PAD Energy Group sa se asocieze cu Maratonului Olteniei la Mountain Bike. Un motiv in plus este faptul ca ambele companii gandesc si actioneaza pentru a dezvolta comunitatile din care fac parte si pentru a derula activitati cu un impact minim asupra mediului inconjurator, de unde si interesul pentru miscare si un stil de viata sanatos.

Maratonului Olteniei, care va avea loc sambata, 31 august, in Ramnicu Valcea, propune atat concurentilor, cat si spectatorilor un show deosebit cu concursuri, tombole si multe premii, dar si cu un Pasta Party oferit tuturor participantilor.

Concurentii vor avea multa energie de consumat pe carari si prin paduri, intr-un cadru natural impresionat, pe cele doua variante de traseu propuse: cel scurt de 33 km si cel lung de 51 km. Ambele ii vor pune pe concurenti la incercare.

Iubitorii de miscare care nu sunt inscrisi in concurs pot participa la plimbarea populara care va avea loc in zona parcului Zavoi, unde este si zona de start/sosire a maratonului. In parcul Zavoi se organizeaza in aceeasi perioada Campionatul National de Navomodele, in care copii din mai multe judete impresioneaza cu creatiilor lor. Un bike-expo si diverse alte zone de atractie completeaza atmosfera. In plus, toti doritorii sunt invitati la o plimbare cu bicicleta pe principalele artere din oras, asistati de echipaje ale politiei. Un focus special este pus pe copii, a caror educatie orientata spre sport devine tot mai importanta in ziua de azi.

Maratonul Olteniei va atrage atat locuitorii judetului Valcea, dar si pasionatii de mountain biking din Bucuresti, Arges, Sibiu si Brasov si este un eveniment care va crea memorabilitate la nivel local. Desigur, dezvoltarea in timp a unui astfel de eveniment are impact pozitiv asupra business-ului local. Acest “puseu de energie” este necesar la ora actuala in Ramnicu Valcea, un oras extrem de frumos, care resimte insa recentele restructurari ale combinatului Oltchim.

Maratonul Olteniei la Mountain Bike este dezvoltat de CEZ Romania si sustinut de PAD Energy Group. Intre parteneri se afla Cube, Giant, Hotel si Restaurant Simfonia, Isostar, Cozia Racing Team, Free Bike Team. Evenimentul este organizat cu sprijinul Primariei Ramnicu Valcea, al Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Valcea si al Federatiei Romane de Ciclism. Organizatori sunt Asociatia Padina Fest si HyperSport.

Grupul CEZ este unul dintre cei mai puternici producatori, furnizori si distribuitori de energie din Europa, atat din punct de vedere al capacitatilor operationale, cat si din punct de vedere al numarului de clienti deserviti. Compania isi concentreaza eforturile in a minimaliza impactul activitatii asupra mediului inconjurator, investind sume importante in ameliorarea zonelor afectate. Pe termen lung, compania intentioneaza sa puna in aplicare toate mijloacele necesare pentru a proteja mediul realizand investitii importante prin intermediul unui proiect de utilizare a combustibililor alternativi si prin implementarea Sistemului de Management al Mediului.

PAD Energy Group ofera servicii de Consultanta, Proiectare si Executie privind dezvoltarea infrastructurii locale in domeniul Retelelor de Gaze Naturale, Apa si Canalizare. Compania gandeste si actioneaza pentru a dezvolta comunitati. Aceasta este ratiunea pentru care compania este puternic implicata in actiuni de responsabilitate sociala. PAD Energy a reusit sa ajute si sa entuziasmeze un numar de peste 200 de clienti, clienti care si-au implinit visele in conditii de eficienta dusa la nivel de excelenta.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info

Campanii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related