Speakeri excepționali pe scena GPeC SUMMIT – cel mai important eveniment de E-Commerce din Europa Centrală și de Est

Speakeri excepționali pe scena GPeC SUMMIT – cel mai important eveniment de E-Commerce din Europa Centrală și de Est

Pe 16-17-18 mai, Bucureștiul devine capitala comerțului electronic pentru țările din Europa Centrală și de Est. În cele 3 zile se desfășoară a 12-a ediție anuală a GPeC SUMMIT – cel mai important eveniment de E-Commerce din regiune – care aduce industriei o zi de Conferință premium, două zile de Workshop-uri aplicate, Expo și Networking cu elita pieței românești și internaționale.

3 speakeri internaționali de neratat urcă pe scena GPeC SUMMIT!

Rob Siefker, directorul departamentului de Customer Loyalty al gigantului Zappos, va susține keynote-ul “Creating Customer Experiences and Satisfaction that will ensure Word of Mouth Marketing” pe data de 16 Mai, în cadrul Conferinței GPeC.

Zappos este unul dintre cei mai mari retaileri online de fashion la nivel internațional, compania fiind achiziționată în 2009 de Amazon.com pentru suma de 1,2 miliarde de dolari. Modul în care Zappos face marketing și își tratează clienții este un adevărat etalon în e-commerce, principalul crez al companiei fiind “Delivering Happiness” - best seller-ul semnat de Tony Hsieh, CEO-ul companiei.

Tomi Ahonen este considerat de prestigioasa publicație Forbes drept „Expertul numărul 1 în Mobile la nivel mondial”, având o experiență de peste 15 ani în domeniu și fiind autorul a nu mai puțin de 12 cărți de specialitate – toate best-seller. Tomi va vorbi pentru prima dată în România la GPeC SUMMIT, pe 16 Mai, despre ultimele tendințe în Mobile Commerce și despre Augumented Reality, AR-ul fiind considerat de Tomi drept următoarea mass-media.

Karl Gilis se află pe locul al 3-lea în lume în clasamentul PPC Hero al celor mai buni experți în Optimizarea Conversiilor. La cererea audienței, Karl revine în România la GPeC SUMMIT pe data de 16 Mai cu un keynote de 45 de minute în cadrul Conferinței intitulat „How to seduce your visitors to buy (more)? în care se va axa pe sfaturi practice despre cum să scrii conținut persuasiv, despre psihologia prețurilor, despre scarcity și de ce este important așa numitul “social proof” pentru transformarea vizitatorilor în clienți.

În plus, Karl va susține și un workshop de Conversion Optimization pe data de 17 Mai , plin de exemple concrete pentru magazinele online în scopul creșterii ratei de conversie.

Subiecte de maxim interes pentru magazinele online și pentru oricine activează în e-commerce

GPeC SUMMIT se adresează magazinelor online și tuturor companiilor care activează în e-commerce și își doresc să afle concret ce pot face pentru a-și dezvolta afacerile. Subiectele dezbătute în cadrul Conferinței și al celor 12 Workshop-uri aplicate sunt de maxim interes pentru orice business online: Cifre și statistici de piață, Customer Satisfaction, Optimizarea Conversiilor, Mobile, Usability, Web Analytics, Split Testing, Marketing Online, SEO, PPC, Social Media, E-Mail Marketing, Logistică și Curierat, Content Marketing.

“La GPeC ne-am dorit dintotdeauna să livrăm conținut de calitate care să îi ajute concret pe participanți în afacerile pe care le derulează. Cu siguranță nu am reușit 100% pentru că nu există perfecțiune, dar anul acesta ne-am concentrat mai mult decât oricând să oferim know-how premium, fără vorbe goale așa cum se întâmplă la alte conferințe.

De aceea, subiectele dezbătute în cadrul GPeC SUMMIT sunt de neratat pentru magazinele online și pentru oricine activează în domeniu, iar speakerii pe care îi aducem sunt atent selectați, în așa fel încât audiența să aibă parte de 3 zile de conținut relevant, imediat aplicabil în business.”, spune Andrei Radu, Founder & CEO GPeC.  

12 Workshop-uri x 90 minute fiecare = 18 ore de conținut e-commerce și marketing online pur

În zilele de 17 și 18 Mai se vor desfășura Workshop-urile GPeC susținute de unii dintre cei mai buni specialiști în e-commerce și marketing online și axate pe cele mai importante elemente care contribuie la succesul unui magazin online:

  • Karl Gilis (Co-Founder AG Consult): Conversion Optimization
  • Valentin Radu (Founder Omniconvert): Strategii de retenție a clienților
  • Matei Psatta (Head of Marketing Vola.ro): Content Marketing
  • Sorin Sfetcu (Deputy Managing Director iProspect): Google AdWords
  • Dan Vîrtopeanu (Founder Breeze Mobile): Mobile
  • Raluca Radu (Country Manager Answear.ro): Marketing Online
  • Liviu Taloi (Co-Founder Ecompedia.ro): Google Analytics
  • Horia Neagu (Digital Marketing Consultant): SEO
  • Andrei Radu (CEO & Founder GPeC): Usability
  • Andrei Georgescu (Co-Founder & Managing Director White Image): E-Mail Marketing
  • Bogdan Manolea (Co-Founder Trusted.ro) & George Hari Popescu (Communication Specialist Trusted.ro): Diferențiere în E-Commerce
  • TBA: Social Media

Oportunități de afaceri și Networking cu elita industriei e-commerce

În paralel cu Conferința GPeC din data de 16 Mai, se desfășoară și GPeC E-Commerce Expo care aduce față în față peste 20 de furnizori de servicii e-commerce și magazinele online. Potrivit organizatorilor, mai mult de jumătate din standuri au fost deja rezervate până în acest moment, iar expozanții sunt unele dintre cele mai importante companii românești și internaționale din domeniu.

Principalele nevoi ale magazinelor online își vor găsi răspunsul la furnizorii prezenți în cadrul GPeC E-Commerce Expo, iar aceștia au ocazia să își prezinte oferta, să facă networking și să obțină lead-uri de la potențialii lor clienți.

Regăsiți mai multe detalii despre Expo și despre cum poate fi închiriat un stand pe site-ul GPeC.

Deloc în ultimul rând, GPeC SUMMIT 16-17-18 Mai reprezintă prilejul ideal de a face networking cu elita industriei e-commerce din România și țările din jur, evenimentul reunind top management-ul principalilor jucători din domeniu: magazine online, procesatori de plăți, bănci, dezvoltatori de tool-uri e-commerce, furnizori de soluții și servicii de comerț electronic, companii de curierat, agenții de digital, comparatoare de prețuri, rețele de marketing afiliat etc.

Înscrieri la prețuri reduse până pe 7 Mai 2017

Până pe 7 Mai, ora 23:59, organizatorii GPeC SUMMIT au pregătit o Ofertă Specială Early-Bird care asigură prețuri semnificativ reduse pentru cei care își doresc să participe la eveniment. Astfel, prețul unui bilet de acces pentru toate cele 3 zile de eveniment (16-17-18 Mai) este de doar 119 euro, comparativ cu 159 de euro cât va deveni în intervalul 8-14 Mai.

Detaliile complete despre GPeC SUMMIT, speakerii anunțați precum și formularul de înscriere la eveniment sunt disponibile pe site-ul GPeC.

 

GPeC 2017, ediția de 12 ani, este un eveniment Powered by FAN Courier

Susținut de: Bright Agency, DPD România, DWF – Digital Workforce, Frisbo, Mastercard, Mediapost Hit Mail, New Black, NewsMAN, RTB House, TargetWeb

Partener al Competiției Magazinelor Online GPeC: Carrefour România

Recommended Payment Processor Partner: mobilPay

Official Radio: Kiss FM

Limousine Service: CityLimo

Partener media principal: ecomTEAM

Mândri să fim susținuți de:

Bloggeri oficiali: Adrian Gabriel Orbai, Andra Zaharia, Auraș Mihai Geambașu, Carmen Albișteanu, Claudia Tocilă, Corina-Maria Scheianu, Cristian China Birta, Cristian Iosub, Cristina Chipurici, Elena Cîrîc, Fulvia Meirosu, George Hari Popescu, Ionuț Bunescu, Lavinia Biberi, Marius Ovidiu Călugăru, Mădălin Blidaru, Olivian Breda, Sabina Cornovac

Parteneri media: AdHugger, AGORA, ANIS, ARIES, Business Days, Business Review, Cariere, Comunicate de Afaceri, Comunicate de Presa, ECOMJOBS, Ecommerce News, FNTM, HowToWeb, HRB Trends, IAB Romania, IQads, Institutul de Marketing, Jurnalul de Afaceri, Lumea SEO PPC, Magazinul Progresiv, Manager.ro, MarketingFocus, NewEditionNews, Romania Pozitiva, Shopmania BIZ, Softlead, SMARK, Startups.ro, TechCafe, TechHub, Ziua de Constanta, Zelist

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


DWF

Suntem agentia specializata exclusiv in servicii SEO infiintata in anul 2013. Crestem traficul organic non-brand pe site conform obiectivelor de business ale fiecarei companii care apeleaza la serviciile... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related