Magazinul Lidl din București, situat pe Strada Fizicienilor Nr. 15 B, va fi închis pentru modernizare

Magazinul Lidl din București, situat pe Strada Fizicienilor Nr. 15 B, va fi închis pentru modernizare

Lidl își propune să îmbunătățească permanent experiențele clienților în timpul cumpărăturilor, astfel că va investi în reamenajarea magazinului Lidl din București, situat pe Strada Fizicienilor, Nr. 15 B. Acesta va fi închis în zilele de 16 mai și 17 mai, urmând a se redeschide în data de 18 mai.

Odată cu finalizarea lucrărilor de reamenajare, magazinul Lidl își va întâmpina clienții cu un nou aspect, mai modern și mai apropiat de dorințele lor. În noul design al magazinului va predomina culoarea antracit, iar signalistica va fi realizată în culorile alb și negru, pentru o lizibilitate sporită.

În plus, pentru că Lidl este o companie orientată către sustenabilitate, va aduce o serie de îmbunătățiri în ceea ce privește economisirea de energie, dar și funcționalitatea. Astfel, pentru a ajuta clienții să găsească mai ușor produsele preferate, toate grupele de marfă vor fi reamenajate. Totodată, pentru a face mai comod accesul la produsele congelate, vor fi montate congelatoare verticale.

De la redeschiderea de joi, 18 mai, și până duminică, 21 mai, magazinul Lidl de pe Strada Fizicienilor, Nr. 15 B îi va aștepta pe clienți cu oferte speciale și cu reduceri. Pe durata lucrărilor de modernizare a unității, clienții își vor putea face cumpărăturile în magazinele Lidl din apropiere, de pe Bulevardul Theodor Pallady, Nr. 30 și de pe Strada Liviu Rebreanu, Nr.19.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related