OMO caută cei mai creativi copii din ţară pentru funcţia de Director Artistic 10 câştigători vor primi câte o bursă artistică în valoare de 500 de euro

OMO caută cei mai creativi copii din ţară pentru funcţia de Director Artistic 10 câştigători vor primi câte o bursă artistică în valoare de 500 de euro

După ce a încurajat  dezvoltarea creativităţii copiilor prin joacă şi murdărire în cadrul campaniei „Lasă-l să se murdărească azi, ca să devină ce vrea el mâine”, OMO lansează o provocare părinţilor şi copiilor din România – concursul OMO Caută Director Artistic. Creativitatea celor 10 mari câştigători ai concusului va fi recompensată cu burse artistice.

 

Intră în competiţia OMO pentru funcţia de Director Artistic

În perioada 15 mai – 7 iulie 2017, petele creative şi joaca sunt la mare căutare pe pagina de Facebook OMO România. Cele mai năstruşnice fotografii sau video-uri ale copiilor care se joacă şi se murdăresc vor fi premiate atât zilnic, cât şi săptămânal şi au şansa de a obţine unul dintre cele 10 mari premii: o bursă artistică de 500 de euro.

„Imaginaţia este cea cu ajutorul căreia se construieşte viitorul, iar pentru copii viitorul începe acum. Joaca şi petele sunt parte din dezvoltarea lor armonioasă şi, de aceea, îi încurajăm întotdeauna pe cei mici să îşi exprime creativitatea, să descopere bucuria jocului, chiar şi prin murdărire. Iar părinţilor le suntem alături cu formula OMO, într-un ambalaj nou, astfel încât să îi poată lăsa oricând pe copii la joacă, fără grija murdăririi hainelor.”, a declarat Monica Tamaş, Senior Category Marketing Manager, Unilever South Central Europe.   

Pentru a intra în concurs, părinţii sunt invitaţi să acceseze pagina de Facebook OMO la adresa www.facebook.com/OMO.Romania, în secţiunea dedicată „OMO Caută Director Artistic”. Pasul următor este să încarce o fotografie sau/şi un scurt video în care cel mic se joacă într-un mod inovator sau se murdăreşte într-un mod creativ, iar apoi să completeze formularul de înscriere cu datele personale.

 

 

Zeci de premii îi aşteaptă pe cei mici în competiţia „OMO Caută Director Artistic”

La finalul celor 8 săptămâni de concurs vor fi desemnaţi, prin tragere la sorţi, cei 10 Directori Artistici care vor fi premiaţi cu burse artistice în valoare de 500 de euro fiecare.

Pentru micuţii talentaţi şi creativi înscrişi în concurs, OMO a pregătit 54 de premii zilnice constând în vouchere de câte 50 lei pentru cumpărături online şi 8 premii săptămânale constând în diverse jocuri atractive. Premiile se acordă prin tragere la sorţi.

Mai multe detalii cu privire la durata campaniei, înscrierea în concurs, premii şi modalitatea de acordare a premiilor sunt disponibile în regulamentul oficial al campaniei.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Oameni

SectiuneBranded


Related