Crime + Investigation prezintă din 6 iunie, în premieră, noi episoade din serialul “Lumea criminalilor”

Crime + Investigation prezintă din 6 iunie, în premieră, noi episoade din serialul “Lumea criminalilor”

Crime + Investigation® transmite noi episoade în exclusivitate din serialul “Lumea criminalilor”, care investighează cele mai faimoase crime din lume. În fiecare marţi, de la ora 22:00, telespectatorii vor putea afla cum au gândit ucigașii aceste fapte oribile și ce i-a determinat să le comită.

Experţi de la FBI, Scotland Yard şi din rândurile anchetatorilor de la departamentul de omucideri examinează probele de la locurile crimelor, fac profilul fiecărui ucigaș şi descriu detaliile înfiorătoare ale fiecărei omucideri, explicându-ne când, de ce şi cum a înfăptuit vinovatul crima, dar şi cum a fost elucidat fiecare caz.

Noua serie debutează cu povestea unui predicator şi a protejatei lui adolescente care desfăşurau o escrocherie pe internet pentru a le fura identitatea unor bărbaţi pe care îi ucideau, cadavrele victimelor fiind aruncate în pădure. Schema utilizată de cei doi criminali a funcţionat de mai multe ori, până când urmele celor doi au fost descoperite. 

Despre Crime+ Investigation

Crime + Investigation® dezvăluie lumea complexă și fascinantă a crimelor, purtând telespectatorii într-o călătorie în căutarea adevărului, dreptății şi a unei mai bune înțelegeri a comportamentului unui ucigaş. Fiecare călătorie este personală şi emoţională, fiind completată de poveştile anchetatorilor, experţilor şi a victimelor și apropiaților acestora. Crime + Investigațion® găzduiește unele dintre cele mai îndrăgite seriale, precum Crime Care Au Șocat Marea Britanie și Arhivele Crimei. CI este disponibil la nivel international în peste 50 de milioane de locații și difuzat în 18 limbi.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related