Crime + Investigation transmite în premieră „American Crime Stories” având în rolul principal pe celebra jurnalistă Elizabeth Vargas

Crime + Investigation transmite în premieră „American Crime Stories” având în rolul principal pe celebra jurnalistă Elizabeth Vargas

Crime + Investigation® transmite în exclusivitate, din 30 iulie, miniseria „American Crime Stories”, în care celebra jurnalistă americană Elizabeth Vargas investighează diferite cazuri de dispariții, povești ascunse și probleme existente în societatea din America. Miniseria cuprinde 5 episoade care vor fi difuzate în fiecare marți, de la ora 23:00

În primul episod, Dispărut în paradis: povestea nespusă, Elizabeth Vargas investighează dispariția misterioasă a lui Hannah Upp, o profesoară de 32 de ani din Oregon, care a dispărut în Insulele Virgine Americane în timpul uraganelor din 2017.

În al doilea episod, Grozăviile reţelelor de dating: povestea ascunsă, Elizabeth Vargas analizează industria aplicaţiilor de dating şi riscurile relaţiilor online, care rareori au condus la violenţe, violuri şi chiar la crimă. Vargas aprofundează subiectul prin interviuri cu avocaţi, detectivi şi susținători.

În căutarea ucigaşului lui JonBenet: povestea ascunsă, al treilea episod al miniseriei, Elizabeth Vargas adoptă o perspectivă inedită asupra celei mai vestite crime cu sânge rece din istoria Americii. Urmărind piste noi, cu ajutorul unor noi teste ADN, Elizabeth se străduie să facă dreptate şi să aducă împăcare familiei Ramsey.

Am fost o mireasă-COPIL: povestea ascunsă este situația investigată în episodul patru. Elizabeth Vargas elucidează problema îngrijorătoare a mireselor-copil din America. În această ediţie specială cu mare impact, ea discută cu câteva supravieţuitoare care îşi spun poveştile cutremurătoare ale abuzurilor şi evadării.

In episodul cinci, Viaţa secretă a unei fete dintr-o bandă: povestea ascunsă, Elizabeth Vargas investighează cum şi de ce disputele online ale tinerilor membri ale bandelor generează schimburi de focuri în lumea reală, axându-se pe moartea tragică a unei adolescente foarte activă online, devenită asasină la Chicago.

 

Crime + Investigation® dezvăluie lumea complexă și fascinantă a crimelor, purtând telespectatorii într-o călătorie în căutarea adevărului, dreptății şi a unei mai bune înțelegeri a comportamentului unui ucigaş. Fiecare călătorie este personală şi emoţională, fiind completată de poveştile anchetatorilor, experţilor şi a victimelor și apropiaților acestora. Crime + Investigațion® găzduiește unele dintre cele mai îndrăgite seriale, precum Crime Care Au Șocat Marea Britanie și Arhivele Crimei. CI este disponibil la nivel international în peste 50 de milioane de locații și difuzat în 18 limbi.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related