Crime + Investigation prezintă „Secretele de la morgă”, din 24 septembrie

Crime + Investigation prezintă „Secretele de la morgă”, din 24 septembrie

Crime + Investigation® difuzează în premieră, începând de astăzi, 24 septembrie, de la ora 22:00, serialul „Secretele de la morgă” care va prezenta dintr-o altă perspectivă poveștile din spatele crimelor, pornind de la investigațiile detectivilor și informațiile oferite de medicii legiști.

Pe măsură ce dovezile și indiciile acestor cazuri ies la suprafață, descoperirile patologilor vor arăta direcția în care se va îndrepta investigația detectivilor.  Fiecare suspect va fi judecat în lumina acestor descoperiri, până când se va găsi suspectul principal, iar acesta va fi condamnat pe baza dovezilor obținute de medicii legiști. 

 

Crime + Investigation® dezvăluie lumea complexă și fascinantă a crimelor, purtând telespectatorii într-o călătorie în căutarea adevărului, dreptății şi a unei mai bune înțelegeri a comportamentului unui ucigaş. Fiecare călătorie este personală şi emoţională, fiind completată de poveştile anchetatorilor, experţilor şi a victimelor și apropiaților acestora. Crime + Investigațion® găzduiește unele dintre cele mai îndrăgite seriale, precum Crime Care Au Șocat Marea Britanie și Arhivele Crimei. CI este disponibil la nivel international în peste 50 de milioane de locații și difuzat în 18 limbi.

 

A+E Networks® UK este un joint venture între A+E Networks® şi Sky. Portofoliul său include televiziuni factuale și de divertisment de înaltă calitate, precum  HISTORY®, Lifetime®, Crime + Investigation®, H2® și noua televiziune free-to-air BLAZE™. A+E Networks® UK a fost lansat în noiembrie 1995 şi operează în prezent 18 televiziuni transmise în 56 de milioane de locuinţe din 102 de ţări, din Regatul Unit, Scandinavia, Benelux, Europa Centrală şi de Est, Africa şi Orientul Mijlociu. Compania deține birouri în Londra, Varșovia, Copenhaga, Amsterdam și Johannesburg.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related